måndag 12 mars 2012

Tack!

Jag fick ett mail från en bloggläsare i fredags kväll, något som verkligen avslutade den pissdagen på ett bra sätt. Varenda gång jag får en kommentar eller mail eller vad som helst som säger något uppskattande blir jag så otroligt glad. Jag vet dock att jag inte lyckas få fram det, för jag blir generad och skämtar bort det eller skriver ett enkelt tack som inte alls motsvarar hur glad jag blir.

Jag har sån tur med er. Det ramlar in något drygt pucko då och då, men nästan alltid är kommentarerna trevliga, roliga, smarta, kunniga och stöttande. Ni är såna.

Med tanke på hur mycket skräp jag häver ur mig när jag behandlar bloggen för sopkorg för mina osorterade tankar och känslor för stunden är det snarare märkligt att jag får så få negativa kommentarer.

Så jag vill bara säga det att jag blir så vansinnigt glad och rörd varje gång ni säger något snällt eller uppskattande. Jag kanske skämtar bort det eller så kanske det verkar som att jag inte har noterat det, men tro mig - det har jag.

Så tack.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Du är grym!

Jag undrar, skulle inte du kunna skriva lite om hur du tänker kring och lever feminism och jämställdhet i vardagen? Typ hur du och din man valt att dela föräldradagar och vab, hur ni tänker när det gäller t ex kompensatorisk pedagogik och hur barn könas tidigt, har ni diskuterat med fskpersonalen om genus etc?

//Bittersweet symphony

My sa...

jag tycker du är toppen och läser din blogg varje dag. delar de flesta av dina åsikter förutom att jag är amningsfrälst. så du förtjänar all uppskattning!

Ellen sa...

Jag har skrivit en hel del om genus och jämställdhet, men jag har ju inga taggar på mina inlägg. Ska leta lite och länka. Men visst kan jag skriva mer, bara inte folk tycker det är tjatigt. :-)