tisdag 5 januari 2010

Ajajajajaj!

Ni vet ju att Noa har problem med sina knän. Om två veckor har vi tid för återbesök på barnkliniken, hos en specialist som kan se om han kan lista ut vad som är fel. Eftersom ingen annan -trots röntgen, blodprov och allt möjligt - har någon aning.

Men vi hann inte riktigt vänta i två veckor. Igår fick Noa så ont i sitt ben (dock inte i knät!) att han inte kunde gå. Efter lite imutad medicin (tack och lov att vi hade lite choklad hemma) kunde han somna. I morse kunde han inte ta sig ur sängen själv, och har tagit kanske 3 steg sen dess. Han har så ont att han inte ens kan sätta sig upp från liggande.

Så. 13.20 har vi tid på barnkliniken. Kanske hör det inte alls ihop med hans knäsmärtor. Kanske är det bara någon enkel inflammation som de kan fixa enkelt. Eller så har hans stackars ben fått ännu större problem, och min värsta farhåga är att de fortfarande inte vet vad som är fel!

Vi har "vant oss" vid ett barn som 1-2 gånger i månaden vaknar skrikande av smärtor och som knappt kan sova på hela natten. Men jag tänker fan inte vänja mig vid ett barn som får så ont att han inte kan gå.

Aldrig!

2 kommentarer:

Veronica sa...

Stackars Noa. :/ Hoppas de hittar en lösning snarast, för så där kan ni ju inte ha det. Kram

ak sa...

Hur har det gått? Hoppas att ni fått både besked och hjälp.