söndag 31 januari 2010

Dagen efter.

"Du är så jävla läcker, men om killarna är på dig för mycket så säg till vakten så slänger han ut den som är jobbig. Ok? Gör det bara!"

Sa den främmande tjejen vänligt. Nickade jag tillbaka.
Gjorde jag inte. Sa till vakten that is.

För att jag inte ville vara den där jobbiga tjejen?
För att jag inte ville lämna dansgolvet?
För att jag på något sätt tog för givet att det är ju så det är att vara tjej; händer överallt, män överallt, påträngande, lismande, smörande, komplimangösande, dansande, tafsande. Inte ens killen som vred upp min arm på ryggen för att vara... rolig? flirtig? dominant? sa jag till om. Slog bara till när han i fortsättningen närmade sig.

Sen idag satt jag och tänkte på att nästa gång, då har jag inte så utmanande kläder. Då kanske jag dansar lite lugnare. Då kanske jag tar på mig en polojumper istället. Eller jeans. Eller så kanske jag sminkar mig mindre. Så satt jag och tänkte tills jag kom på mig själv. Fuck heller.

Nästa gång tänker jag klä mig precis så tight och urringat jag vill. Jag kommer ha precis lika mycket smink, rufsigt hår som igår och jag tänker dansa precis lika mycket som vanligt. Men nästa gång ska jag se till att tillkalla vakten varenda jävla gång någon tycker att de ska få röra vid mig som de behagar.

Jag är inte så arg som jag låter. Vi hade det jättetrevligt och kul och idag upptäckte jag en sträckt muskel i magen för att jag dansade så mycket igår. Jag är mest fundersam över min reaktion. Jag trodde att jag var smartare än så.

3 kommentarer:

Malinka sa...

Kanske gå till andra ställen kunde vara ett alternativ, också?

Så får de tafsande grabbarna tafsa på sig själva, i brist på tjejer. Som gått till annat ställe.

Ellen sa...

Malin - ja, det här var by far det värsta stället på det sättet. Vi har dock stora problem med att hitta ett ställe där allt stämmer. Utbudet är inte riktigt som i Sthlm om man säger så. :-)

Veronica sa...

Det är helt oacceptabelt att någon beter sig som han gjorde. Tyvärr tror jag man kan ha otur även på andra ställen med fulla idioter men som du redan påpekat så var det där värsta stället på det sättet. Om det händer igen är det enda alternativet att tala med en vakt direkt, helt klart. Han hamnade ju bråk dessutom med andra personer senare så du var inte den enda som råkade illa ut.

Du var toksnygg igår (som vanligt) och du ska _självklart_ fortsätta klä och sminka dig som du vill. Låt inte en idiot hämma dig. Kram