onsdag 30 mars 2011

Dagens outfit och other pics.

Alltså, hur gör folk när de ska ta såna bilder? Det är ju så makalöst muppigt att stå och bli fotograferad sådär rakt upp och ner. Men jag tänkte att jag skulle ta en pose som jag kallar "om jag sätter händerna i midjan så kanske det syns att jag börjar få en midja tillbaka".


Uppenbarligen borde posen döpas om till "Nämen titta, jag har korvar till fingrar!", men jag hade i alla fall någonstans att göra av händerna.



Idag var barnen på förskolan för första gången sedan Majken kom. Maken och jag firade genom att åka till Erikshjälpens oh so overprized loppis där vi köpte en randig sockerburk och några söta skålar. Den randiga burken är kanske inte egentligen en sockerburk, men vi hade en sådan, fast röd, när jag var liten och i den hade vi strösocker. Så då måste vi ha det nu också, så klart!




Fast egentligen borde vi kanske ha stannat hemma och fortsatt måla i köket. Just nu ser nämligen vårt köksbord ut såhär och det är ju lite krångligt när man ska äta kvällsmat.




Det går som sagt lite sakta att renovera, oavsett hur lite, när man har en liten som ska hinnas med också. Men ibland går det bra att sova någon annanstans än på mamma eller pappa, och då passar vi på.



Jag vågar inte riktigt tänka på vad Arga Snickaren skulle säga om han såg hur vi renoverade. Men vi är jämställda i alla fall. Alltid något!

4 kommentarer:

Veronica sa...

Kommer den söta tunikan/klänningen från VILA? Såg nåt liknande på stan idag och tänkte att de var fina och skulle passa dig. :)

Ellen sa...

Nej, från Rut mfl. Kostade bara 195 kronor dessutom, vilket verkligen passade mig! :-)

Veronica sa...

De har Rut mfl i Vila-butiken också så det kan vara samma. Fin oavsett. 195:- låter alldeles lagom. :-)

Pelle sa...

Nu ljög jag dessutom. 159 var det, ännu mer lagom! :-)