söndag 13 mars 2011

Men för att vara lite positiv...

... så var det ju kul att Eric Saade vann igår. Eller, håller ni inte med? Han var vår favorit här hemma. Dagisbarnen älskade honom för att det var manboy, och jag hejade på honom för att han var den enda som kunde slå äckel-Danny.

Idol-Danny som förresten i någon artikel häromdagen sa att "mina fans skäms inte för att de gillar mig". Man bara, näe för de är ju lätt förståndshandikappade och förstår inte hur pinsamt det är att gilla en idolprodukt med blekt hår och noll talang. Det är inget att skryta om Idol-Danny (man måste kalla honom för Idol-Danny, för han blir sur då. Han vill stå på egna ben. Ha ha ha.)!

Men i alla fall då. Eric Saade was popular här hemma. Särskilt hos treåringen.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nä, Danny är inget äckel. Tycker att han och Eric är två likvärdiga karameller.

Ellen sa...

Nej, Eric är ju lite sådär gullig med rådjursögon och sött leende. Idol-Danny är bara... vidrig.

Sen kan jag ju kanske vara lite extra bitter och arg på allt och alla just nu och ta ut det på Idol-Danny, men...

Lisa sa...

Jag tror att Erics stora framgångar beror på hans fantastiskt utvecklande gymnasietid. Inte minst religionsämnet tror jag gjorde stor inverkan på hans musik. Joråsåatte.

Har inte du folk i din bekantskapskrets som uttryckligen gillar Danny? Tänkte bara att det skulle kunna uppfattas som lite stötande att bli kallad förståndshandikappad.. Typ.

Ellen sa...

Lisa - det är jänet som gillar Danny men jag har redan förklarat för henne att hon självklart är ett lysande undantag från den massa som gillar Danny. Så klart.

Dessutom hejade jag ju på Eric Saade, och det är helt ok att ha åsikter om det. ;-)

Sofie sa...

Jag hejade också på Eric! Alltid gott med lite lammkött, även om jag normalt är vegetarian.