fredag 4 maj 2012

Min fredag i punktform

* Hårfärgningen blev totalt misslyckad, så nu måste jag skämmas under tiden jag letar efter en ny hårfärg på stan. Alltså, en ny förpackning med hårfärg som ska in i håret. Inte en peruk eller liknande.

* Trots att min snåla sida tycker att det är vanvettigt att betala pengar för något så tråkigt som underkläder är jag så illa nödd och tvungen. Man kan inte gå omkring med hål i varenda trosa. Särskilt inte om man nu oroar sig för att bli lämnad. Närå, skoja bara. Inte om hålen i trosorna dock, det ser ut som att jag är Edward Scissorhands eller något.

* Jag är hungrig. Varsågod för info. När ni läser det här kanske jag är mätt igen, det vet man ju aldrig. Ikväll ska vi till exempel äta pizza med salami, vitlök och tomat och då lär jag vara proppmätt. Men just nu? Hungrig som sagt.

* Jag jobbar hemma hos min mamma idag för lugn och ro. Synd bara att jag inte har så mycket jobb att göra just idag. Någon som vill ge mig något att skriva om? Jag kan göra broschyrer, annonser, texter för webb såväl som tryck, pressreleaser, foldrar, sköta sociala medier och skriva kommunikationspolicies och dylikt. Eller så kan ni ju bara ligga på valfri tidning om att de ska anlita mig som krönikör, för det skulle jag göra mig utmärkt som.

* Jag har ont i huvudet. Botas enklast med pizza, soffhäng och veckans skörd av tv-serier. Vilken tur att det är just det jag har inplanerat ikväll!

* Idag är det en sån jävla fuldag. För mig alltså. Bara för det tänker jag gå bananas på mammas smink innan jag ger mig upp på stan. Ifall ni Örebroare ser en tjock översminkad småbarnsmorsa med knallorange hårbotten och dassigt bruna toppar, kom fram och hälsa vetja!

* Jag kanske inte har några läsare i Örebro som jag inte redan känner privat?

* Kan bero på att jag har oförskämt få läsare med tanke på hur bra min blogg är.

* Nu blev det deppigt.

* Men! Ska också köpa ridspö idag eftersom det på söndag är dags för den stora hopptävlingen. Yay! Nervöst!

* Det här med punktform blev ju lite tjatigt kan jag känna nu.

* Eftersom jag har bloggat det här på arbetstid tänker jag fakturera var och en av er som läser ca 2 kronor, så att jag har råd att byta ut alla trasiga trosor i min låda mot snygga och söta sådana. Värdiga Jess i New Girl. Det ni!

* Slut.

2 kommentarer:

Malinka sa...

*lägger ner 2 spänn i ett vadderat kuvert*

Jag postar på vägen hem, om det är ok.

KatarinaZA sa...

Jag tycker din fredag är riktigt variationsrik. Min fredag i punktform har sett ut så här:

* Vakta vid nationellt prov i engelska.
* Vakta vid prov i ekologi.
* Vakta prov i ekologi.
* Muntligt prov i ekologi.

Ärligt talat, jag känner mig lite uttråkad.

Hoppas du inte är hungrig längre och att huvudvärken har gått över.