onsdag 9 maj 2012

Okej, nu är jag sur!

På att csn är ena jävla kukar och tycker att vi, som lever på en inkomst, minsann har råd att betala tillbaka 4000 i månaden på en skuld som uppkommit för att de har cp-regler som vi inte kände till. JA herregud! Världen gick under! Jag använde ordet cp.

På att barnen slåss med varandra hela tiden och gnäller och bråkar.

På att min kropp är så jävla dålig och tråkig och inte fungerar som den ska trots att jag gör allt rätt och jag hatar den.

På att jag knappt får några kommentarer på mina inlägg. Eller jo, på inlägg där jag uttrycker någon slags åsikt, men inte på inlägg som jag faktiskt tycker handlar om saker som ändå är viktiga i mitt liv. Och ja, det beror självklart på att de är tråkiga och jag bloggar tråkigt och allt sånt, men ändå. Sur.

På att ettåringar inte fattar vad man säger.

På att vi har så jävla mycket brännässlor i trädgården. Puckona som bodde här innan oss misskötte trädgården så att jag vill skicka soc på dem. Trädgårdssoc. Dock: nu är de skilda och olyckliga och har en ouppfostrad son som antagligen inte blivit bättre med åren, men de kan gott ha det.

På att vi inte har några pengar.

På att jag fattar att jag framstår som världens största surkärring med tourettes just nu, men jag orkar verkligen inte bry mig. När jag blivit gladare igen kan jag komma in här och säga att självklart ska man uttrycka sig fint och vänligt och yada yada, men nu? Nej.

På att jag känner mig misslyckad.

På att fästingsäsongen har börjat och de är vidriga djur som inte borde få finnas. Ihop med flugor. Vääärdelösa små skitsaker. Dö!

På att det kom in nynazister i Greklands parlament och det är för jävligt.

På att det är teori ikväll, så jag får inte ens rida och motionera bort all surhet.

På att mina benhinnor gör att jag inte kan springa, trots att jag äntligen lärt mig tycka om det. Kroppjävel and all that.

På att vi inte ska åka utomlands i år. Och på att det är så himla fel att ens vilja åka utomlands, för då är man en miljöbov och jag borde inte ens tänka tanken men jag orkar inte tänka mig ett liv utan flygresor faktiskt.

På allt.


18 kommentarer:

Sofie med Sonja sa...

Amen! Kan iaf ge dig en kommentar så att en av punkterna blir lite bättre. Även om en massa cash hade varit mer välkommet, givetvis.

Gav f ö upp tanken på att sitta inne en hel dag och åkte till Öppna Förskolan. Blev trakasserad av två galna alkisar på bussen och började nästan gråta. Good times.

Ellen sa...

Åh stackare! Du får ta en lååång roadtrip hit istället och hänga med oss!

Katta Kvack sa...

1. Jävla CSN!

2. Hatar när ungarna slåss och bråkar och gnäller. I synnerhet när de gnällar. Här hemma slåss de inte, som tur är med tanke på åldersskillnaden. Men båda vet banne mig hur man bråkar och gnäller - i alla fall på mig.

3. Hoppas kroppen skräper sig!

4. Det suger att inte få kommentarer. Lovar att bli bättre, för jag är här och läser varje dag men är lat på att kommentera!

5. Ettåringar alltså, grymt knepig ålder ändå.

6. Kan man inte typ bränna ned dem, utan att allt annat brinner upp? Vore fiffigt! Nässlorna alltså? Mvh, lägenhetsbo.

7. HATAR att inte ha pengar!

8. Man FÅR FAKTISKT vara surkärring, alltid och speciellt på sin egen blogg.

9. Nu känner jag ju inte dig, men jag är alldeles säker på att du inte är misslyckad, men jag känner igen känslan. Känner mig väldigt ofta väldigt misslyckad. Men jag gillar dig, fast jag inte känner dig.

10. Fästingar är cirka läskigaste djuret i sommarsverige. Och ormar.

11. JA MEN ELLER HUR! HUR FAN GICK DET TILL?

12. Nu var det ju länge länge sedan jag red, men minns att jag tyckte teorin var ganska trist. Vi fick lära oss en massa om bläsar.

13. Onda benhinnor är SKIT!

14. Vi kan inte heller åka utomlands i år. Eller typ ingenstans alls pga att sambon kommer jobba en massa och vara ledig först när vi flyttar. Kommer med andra ord vara ledig själv med 11-åring som är pre-pubertal och bebis.

Kram!

Anonym sa...

Ang. benhinnorna så kan det bero på dina skor. Om du besöker en löp- och skoklinik kan de kolla om du behöver särskilt uppbyggda skor för att få ett rakt löpsteg och då kan problemen minska. Det kostar en del, förstås (1000-1500 kanske, inklusive skorna då), men det är värt guld att inte ha ont.

presens sa...

Jag tror på napalm som enhetslösning mot både fästingar och nässlor. Kanske inte mot benhinnorna, dock.

Lo sa...

Ja, det är allt lite skit just nu. Min väninna, som är mer kosmiskt lagd än jag, säger att det är fullt av negativa energier just nu. Låter som mumbo- jumbo, men är kanske sant, vad vet jag...
Fö slutade teori vara kul när jag fyllde typ 13.

Ela sa...

Det är okej att vara sur.

Hälsar Ela som läser ofta men kommenterar sällan

Jenny i Malmö sa...

Lo

Jag väljer att lyssna på din väninna då det skulle förklara ett och annat. ;) Hoppas bara att det inte är jag som är urmodern till alla negativa energier här. Det finns gott om dem hos mig i alla fall.

Clementine sa...

Jag skällde på mina elever idag, kände mig som en jävla sopa som tappade ansiktet, men de är så jävla dumma i huvudet ibland. Faktiskt. Ifrågasätter precis allt man säger och sen kallar de varandra för fula saker och håller på och tjafsar om fjortisgrejer när jag har 300 miljoner nationella muntliga redovisningar att genomföra. Jag är ingen jävla soc-tant eller fritidsledare. Så topplocket flög och en grinade och fyra lärare fick ha ett långt samtal med två klasser. Men jag gillar dem ändå och jag är ingen taskig lärare i vanliga fall. Vad jag ville komma fram till är att vi får vara hur sura och arga vi vill ibland. Det är ju mänskligt.

Anonym sa...

Hej!

Älskar att läsa din blogg, rolig eller arg, sur eller finurlig. Och den ersätter en hel massa andra bloggar jag brukade läsa som blivit tråkiga eller slutat skriva. Din blogg betyder mycket i min dag!

Majja sa...

Läser din blogg dagligen, kommenterar dock aldrig..... Ska genast bättra mig :-)

Håller nog med Lo:s kompis om de dåliga energierna. Känner mig bitchig själv och på jobbet är det bara helt galet av sura miner och konflikter. Hoppas det kommer GODA energier snart. För allas vår skull.

Anonym sa...

Jag har jättegott om pengar och är just nu på semester i Australien för andra gången, bara i år. Orättvist va?

Pingvinmamman sa...

Se det från den ljusa sidan. På med gummistövlar och handskar, plocka nässlorna ock koka soppa som du säljer dyrt till tyska turister. De köper allt! Små burkar med älgbajs också.

Lovika sa...

Sådana dagar är faktiskt pisstråkiga. Hoppas det vänder snart!

Ellen sa...

Katta Kvack - åh herregud, är inte avundsjuk på att vara ensam på semestern. Vi har i alla fall fem veckor ihop!

Anonym - jo, men då var det ju den där punkten med inga pengar...

presens - hur miljövänligt är napalm då? ;-)

Ellen sa...

Lo (mfl) - negativa energier? Låter ju bättre än att vara en neggig jävel i alla fall!

Och tack för all snällhet hörrni. :-)

Anonym - det kan inte vara någon rolig semester om du är här inne och läser fast du kan hitta på så mycket annat roligt?

Clementine - ja, ibland behöver man verkligen ryta ifrån, även om det kanske inte är det bästa man tänkt sig.

Pingvinmamman - det kommer inte så många tyskar hit bara?

presens sa...

Vi ska ha en hel veckas semester ihop i år! Det är en vecka mer än förra året...

Och om du kan flyga kan du väl spruta napalm, liksom. ;-)

listoplisto sa...

Jag får inte heller några kommentarer, och vissa dagar känns det SÅ JÄVLA öken, som att man är ensammast och tråkigast i exakt hela världen. Sedan blir jag sur för att jag känner så, för vad i helvete liksom?