tisdag 10 juli 2012

Efter solsken kommer åska.

Och nu är det jag som är åskmolnet. Alltså såhär: vi kom iväg till Stockholm och jag tänker skriva mer om den underbara lilla minisemestern senare, när jag orkar. Vi hade det jättebra och jag är glad och allt sånt. Fine.

Men: jag tycker lite synd om mig själv. Förra lördagen skulle jag och en kompis gå ut, men hon blev sjuk. Och det är ju så klart inte hennes fel, men synd om mig. I fredags skulle vi ut igen, men då blev Majken sjuk. Och det är ju inte hennes fel, men synd om mig. Och så igår skulle jag träffa en kompis för besök på Fotografiska och sedan lite drinkar eller vin. Och så... tja, hon blev inte sjuk men fick förhinder och det var ju SYND OM MIG! Jag tror att ni har fattat principen här.

Och idag har vi mött så jävla många retarderade människor på Tom Tits. Folk alltså. Så himla dumma i huvudet. Åker hiss så att vi med barnvagn får vänta och vänta och vänta för att de inte orkar gå uppför trapporna. Tränger sig före småbarn. Är i vägen. Fattar inget.

Dessutom: hur kul brukar en bilresa på två timmar med tre övertrötta barn vara? Inte så jättekul va? Nej, det var inte den här heller. Jag som redan var på gränsen med barntjat och mammiga ungar och trötthet på hushållsbestyr är ju inte särskilt pigg på flera veckor till av sånt nu. Återigen: vi hade det jättetrevligt och det är inte det att jag inte älskar min familj. Kontentan av det här gnällinlägget är väl ungefär det här:

DET ENDA JAG VILL ÄR ATT BLI FULL IHOP MED KOMPISAR; HUR SVÅRT SKA DET VARA?!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fast faktiskt, så är inte hissar bara för folk med barnvagnar. Jag har knäproblem och har därför jobbigt med trappor ibland, men jäklar vad folk med barn tränger sig, helt sjukt! Det kan irritera mig hur mycket som helst!

Ellen sa...

Nej, det är klart. Jag menade mer att vi får vänta för att folk som inte behöver åka åker. Min man har knäproblem, så jag vet hur du har det.

Folk som KAN gå i trappor bör ge fan i hissar bara för att de är lata helt enkelt. Ett par sa att "vi har faktiskt två barn här" när vi ifrågasatte varför de åkte hiss när flera med barnvagn och rullstol fick vänta. Eh jaha, barn kan inte gå eller?