onsdag 15 januari 2014

Obekväma obehagliga otäcka känslor

1. När strumpbyxorna liksom vrider sig ett halvt varv när man drar på sig dem och skär in och korvar sig och helt plötsligt ser ens lår ut som ett sånt där typ svarvat spiraljus som jag tyckte var sååå fina när jag var ungefär nio år. Inte nu längre. Inte när det är mitt lårfett som är svarvet. Förutom att det ser konstigt ut får jag någon slags klaustrofobisk känsla och måste slitriva av mig strumpbyxorna. Detta händer oftast med strumbyxor med mycket lite stretch i, typ termotights eller liknande. Vidrigt i alla fall.

2. När jag går förbi ett gäng ungdomar som sitter på en bänk och de börjar fnissa och jag tänker typ "åh nej, de tycker säkert att jag är jättetöntig och så" och sen inser att de inte tänker något alls om mig eftersom jag är en anonym jävla gammal TANT för dem. Den känslan.

3. Illamåendet efter att man har ätit godis. Psykisk och fysisk ångest.

4. En lös tand. Det var länge sen nu (tack och lov!), men det där vidriga köttiga halvblodiga hålet under tanden som man inte kunde låta bli att känna på med tungan trots att det vände sig i magen varje gång.

5. Varje gång jag går in i en skolmatsal. Mår så illa av lukten och tanken på skolmat att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

6. Att ta bort nagellack med aceton/nagellacksborttagningsmedel baserat på typ aceton.

Nirå?

3 kommentarer:

S.W sa...

Håller helt och fullt med om punkt nummer ett. Vidare på samma tema; strumpor som vrider, korvar, glider, klämmer eller på annat sätt beter sig otillbörligt.

2. Diadem eller solglasögon som klämmer.

3. När jag pratar med någon (som jag inte känner) och bara ser hur de tycker att jag är mild och mesig. Grrrrr.

Tjockalocka sa...

Strumpbyxor som åker ner i grenen (om dom är liite liite för små, eller har krympt i tvätten) är vidrigt.

Att frysa ute och sen blir genomblöt av svett inomhus (tex vid hämtning på skolan när det dröööjer innan barnen avslutat de dom mååste göra och fått på sig ytterkläder

Att ha glasögon på vintern som blir töntigt immiga så fort man kommer inomhus så att man inte ser ett skit.

Anonym sa...

När man frossat i bär och hittar en insekt i botten av skålen. Kan inte låta bli att fundera över hur många insekter som var där från början.

Bh:ar som krymt i tvättet och helt plötsligt förvandlar överkroppen till en michelingummas. Galet obekvämt.

Vin, allt vin, dagen efter. Herregud, vad sjuk jag blir, liksom grön-slemmig-svamp-aktig.