tisdag 21 januari 2014

Statusuppdatering

Jag har vabbat i två dagar nu. Igår hade jag mängder av lösgodis men idag hade jag sista delen av Cirkelntrilogin så det har ändå varit två helt okej dagar. Jag längtar efter vår så mycket att jag nästan spricker i sömmarna och jag har åkt slalom och blivit åksjuk av det och planerar inflyttningsfest och längtar efter att flytta.

Jag har ont i magen över en konflikt som inte är min. Den är inte ens i närheten av min. Den är inte ens i periferin av att vara min. Ändå får jag ont i magen. Det är ju värdelöst att gå omkring och ångesta över en grej som Inte Har Med Mig Att Göra, men är man sån att man tar på sig ansvar för hur precis alla andra känner så är man. Jag är den som skulle försvara min värsta fiende om hen fick många emot sig på en gång.

Vi tränar bara Roller Derby en timme i veckan nu pga lokalproblem. Eftersom en timme är alldeles för lite behöver jag träna annat för att få upp muskler och styrka och ork. Jag hatar att träna hemma och lägger helst ingen tid på det alls, så om någon sitter på jättebra länkar till såna där "träna hela kroppen på 15 minuter"-videos, hojta gärna till.

Gjorde en sån igår och har nu sinnessjuk träningsvärk i hela magen. Det enda som saknas är riktig motivation: om jag inte tävlar kan jag inte motivera mig och ger alltså upp så fort det blir riktigt jobbigt. Tyvärr. Om någon däremot gör det till en tävling (och då någon som kan BEDÖMA mig, jag kan inte sätta upp tävlingskriterier själv, det måste vara på riktigt) så klarar jag vad som helst. Min tävlingsinstinkt skulle kunna få mig att sätta världsrekort i något. Antagligen i att läsa riktigt fort eftersom det är den enda riktiga talangen jag har. Nu måste jag googla fram guinness rekordbok också. Ja ja.

1 kommentar:

Yevonde sa...

Den här FB-gruppen kanske? https://www.facebook.com/groups/367811499980705/

Olika 15 min om dagenträningar. =)