lördag 4 november 2017

Så hur gick det då på tentan?

Tja. Sådär.

Först så läste jag igenom den och kände att yes! Detta kan jag ju! Jag kanske får vg till och med? Skrev hela tentan och började sen läsa igenom igen. Och bli osäker. Och läsa in för mycket i instruktionerna. Och ändra. Och ändra tillbaka. Och ändra igen. Till sist var jag så förvirrad och fast i min egen osäkra hjärna att jag bara fick lämna in. Jag är så trött på att jag alltid gör sådär. "Jaha, här står det ordet x i frågan, det KAN ju tolkas som y..."

SLUTA!

Men nu är det klart. Jag börjar ny delkurs på tisdag och innan den börjar tänker jag bara fokusera på andra saker. Som vår resa till NY och tv-serier. Jag har på bara någon dag nu sett nästan hela säsong ett av Stranger things och den är inte alls läskig. Kanske inte heller lever upp till hypen? Jaja.

Men först och främst hoppas jag att min huvudvärk ska ge sig. Ovanför höger öra, vid höger tinning, gör det så sinnessjukt ont sen igår morse. Det liksom susar i örat och nästan sticker i ögat för att jag har så ont. Men på andra sidan huvudet gör det inte ont alls. HUR kan det bli så? Och så är jag förkyld också. Jag fattar ju att det är nån reaktion på sista veckornas galna stress, men det är ändå jobbigt! Vi lär inte göra många knop den här helgen, helt enkelt.

1 kommentar:

HelenaS sa...

Huvudvärken låter som typisk migrän, tror det finns någon receptfri migränmedicin numera som kan vara värd att testa