fredag 13 maj 2011

Wtf?

Blogger har krånglat hela dagen. Inte nog med att jag inte har kunnat blogga om vilken perfekt mamma jag har varit idag*, två inlägg och ett gäng kommentarer har försvunnit. Jag antar att jag får vara glad över att det inte är värre än så, men ändå. Vad fan liksom?

*( SÅ BRA MAMMA har jag varit idag. Sjukt bra. Eller, alltså - prettomammorna på familjeliv skulle väl kalla det för "en helt vanlig förmiddag", men för mig är det typ världsrekord i präktighet. Jag har storhandlat för hela den kommande veckan. På en fredag. På Ica Maxi. Med tre barn, varav ett i bärsele. Jag har dessutom städat huset, skurat badrummet, diskat och gjort Bounty. Sedan åt vi middag och så spelade vi spel hela familjen och barnen åt glass. Sån himla idyll.)


Det lär inte bli så mycket bloggande i helgen eftersom vi ska fortsätta att måla huset. Ett tips i all välmening: om ni köper hus, köp ett helt i tegel. Eller ett nymålat. Eller ett putsat. Eller var rika så att ni kan ta in hantverkare. Det fungerar ju också när jag tänker på det.

Inga kommentarer: