måndag 26 november 2012

Lite bultar, lite fälgar, det var väl ingenting!

Men hörrni, jag har ju helt glömt bort att skryta om att jag bytte mitt första däck i lördags? På stora bilen, så det var rejäla däckskrällen som satt fast av bara fan. Jag nöjde mig ändå med ett eftersom "har man gjort ett har man gjort alla och resten får maken ta hand om" och det gick finfint.

Det var nämligen dags tyckte min man. Han tycker att om jag får punktering på en väg någonstans måste jag kunna byta däck. Pyttsan, tycker jag! Jag stiger väl bara ur bilen och låter någon förbipasserande göra det åt mig? Men däremot vill jag verkligen kunna byta däck ifall jag skulle få vara med i Amazing Race någon gång, så jag insåg ju också att det fanns någon nytta med det hela.

Ord kan verkligen inte beskriva hur mycket jag älskar det programmet. Ni som inte ser det, VARFÖR INTE?! Det är verkligen det absolut bästa programmet någonsin. Det är resor och tävling i ett, vilket i princip är mina två huvudintressen. Att tävla och att resa. Så är det riktiga människor med, människor att hata på/skratta åt/heja på/älska. Programmet har ALLT!

Jag har visst skrivit det här förut? Ja ja, nu var det ju att jag har bytt ett däck inlägget handlar om. Alltså: i helgen bytte jag mitt första däck. Det gick bra. Slut på meddelandet.


3 kommentarer:

Tahira Faye sa...

Haha, min pappa har varit med och producerat det programmet, de gånger de varit i Afrika ^^

Ellen sa...

MEN GUD JAG DÖR! Alltså på riktigt, det är i princip det häftigaste jag har hört i hela mitt liv. Kan du be din pappa om autografer till mig ifall han gör det någon mer gång? :-D Eller att övertala dem att göra en jäkla internationell variant, för jag vill ju också!!

Däck sa...

Haha,men nu är du beredd för allt, det är bara att söka in!