måndag 21 januari 2013

Dags att rycka upp sig!

Det ÄR ju ändå inte krig, svält och de sju plågorna som drabbat oss, även om jag är övertygad om att magsjuka slår invasion av gräshoppor vilken dag som helst. Ja, det är rätt mycket skit just nu. Ja, det är rätt jobbigt att hantera. Men inget blir ju bättre av att man, jag, gräver ner sig i det så nu ser vi framåt och vänder blad och steker sparvar eller vad för några klyschor som nu passar in.

Igår såg jag Les misérables på bio och om man jämför problem (vilket jag tycker att man för allt i världen faktiskt SKA göra i vissa fall) så har jag ju mat på bordet och ingen galen paragrafryttare till polis som jagar mig. Så vad klagar jag för liksom.

Nej men på allvar, filmen var bra. Så klart att jag tycker det dock, det var ju både musikal och franskt och uppror. ALLT I ETT! Vi hade bokat biljetter i förväg för jag tänkte ju att det måste vara stort tryck på biljetterna. Eh. Vi var kanske 20 pers i salongen. Vad är det för fel på folks biosmak?

Och om vi nu ändå håller på och rycker upp oss och ser framåt så är det ju bara att konstatera detta: januari är snart slut! Det är bara februari och mars kvar och vissa dagar i mars och februari har sol och lite föraning om vårvärme. Det ni.

Bara vi har tulpaner hemma så känns allt bättre tror jag.

2 kommentarer:

Tahira Faye sa...

Jag har svårt att tänka mig den filmatiserad utan Geoffrey Rush som Javert.

Ellen sa...

Det funkar bra med Crowe tycker jag! :) Gå och se!