fredag 4 januari 2013

Statusuppdatering... went åldersnoja.

Vi är snart klara med ombyggnationen av barnens rum. Imorgon ska vi spackla, på söndag ska vi tapetsera och sen är det bara det roliga kvar: inreda! Så ska vi orka klämma in ett besök på äventyrsbadet också, trots att vi var där i tisdags. Ack och ve.

Aldrig slår det mig hur gammal jag har blivit som på badhus. Jag inbillar mig ju ofta att jag är "typ nyss tonåring" och sen helt plötsligt sitter jag i småbarnsbassängen och är "små"fet ihop med andra småfeta småbarnsföräldrar som vaktar sina småttingar det ljumma vattnet. Eller så åker jag rutschkana med mina modiga stora barn som vågar mer än vad jag gör. Jag är så långt långt ifrån gängen med fnissande tonåringar som spanar in varandra och unga festsugna tjejer uppe i relaxavdelningen att det nästan skär i mig. Jag fyller 29 om några månader. Ingen spanar in mig längre.

Men nu ska vi inte deppa över det. Det är säkert "jättekul" att växa upp och bli trygg i sig själv eller vad som nu ska hända när man är för gammal för att folk ska vända sig om efter en på gatan.

Kul, när jag började det här inlägget tänkte jag bara skriva vad jag ska göra i helgen. Uppenbarligen fanns det (ännu lite mer) åldersnoja som behövde komma ut.

Avslutar med en bild från nyårsafton, bara för att det inte har varit en bild på länge här. Majken och jag i vänners kök. (Kul, med första barnet "det ska vara unisexkläder", med andra barnet "det ska vara genusmedvetna kläder", med tredje barnet "åååh vilken söt lten sjömansklänning!!".)
(Asbra med svartvitt för då kan ni inte se min trista utväxt)

3 kommentarer:

Anna sa...

Vad fina ni är på bilden!!!!

Ia sa...

underbart leende!

Ellen sa...

Tack fina ni!