onsdag 30 januari 2013

Vabruari har ju inte ens börjat.

Det känns som att jag inte gör annat än vabbar. Först var det magsjuka och nu feber och hosta och dagarna tillbringas i vardagsrummet med pussel, TV, dator och trött barn och uttråkad mamma.

Jag drömmer mig bort till varmare breddgrader och är sugen på att byta bostad i sommar igen. Nackdelar: det är svinjobbigt att städa, röja och fixa. Fördelar: det är billigt och enkelt och kul.

Problemet är väl bara att de som har underbara hus i Provence inte direkt vill hänga i en liten tegelvilla i Närke hela sommaren, och de tråkigare lägenheterna i någon förort till Milano är inte direkt barnvänliga.

Nåja, det är långt kvar till sommaren. Men någonstans vill jag åka i alla fall, jag klarar INTE av en sommar till i Sverige.

3 kommentarer:

Emmy sa...

Vilket "bolag"/sida använder du när du byter bostad? Verkar ju hur bra som helst! Hoppas någon i södra England alt. Frankrike är intresserade av ett hus på buschen på Västgöttaslätten...

Ellen sa...

Jag har använt hembyte.nu och intervac.com varsin gång. Tycker båda har för- och nackdelar. Om du vill byta nu i sommar måste du sätta igång NU, för många har nog redan ordnat sitt för 2013.

Jag tycker att det är ett jättebra sätt att resa på. Nu är ju jag dum i huvudet när det gäller geografi, men om västgötaslätten ligger i västra götaland så kanske detta är intressant:
http://www.hembyte.nu/show.php?id=172589

Emmy sa...

Tack! Vilket jättebra tips.
OCh ja, Västgötaslätten är Västra Götaland : )

Mvh
En annan som också är dum i huvudet när det gäller geografi.