tisdag 1 januari 2013

Blir det några nyårslöften då?

Jag tycker om att börja på ett nytt år. Jag tröttnar på julen så fort den är över - och det är den vid nyår för min del - och gillar att se framåt istället. Mot våren, mot vår resa till Paris, mot att få må bättre, mot att Emmy ska börja förskoleklass i höst, mot att få klart ombygget av barnens rum.

Ska jag lova något också? Då lovar jag att blogga lite oftare. Bloggfrekvensen här har varit pinsamt låg, men jag har ju inte en fungerande dator. Det fick jag dock i julklapp av min fina man, men tyvärr måste vi byta ut den på grund av något fel på moderkortet, så än sitter jag på min trasiga gamla dator där jag måste använda ctrl + v för varje gång jag ska skriva ett n. Kul.

Annars lovar jag att verkligen försöka se till att må bra igen. På alla sätt. Jag ska försöka börja springa igen, jag ska ta hand om min rygg och jag ska ta mina mediciner och tvinga till mig alla undersökningar som behövs så att jag vet vad som är fel på min mage egentligen.

Och bara för att jag inte ska vara världens tråkigaste får jag väl lova att verkligen ta vara på mitt sista år som 20+ istället för 30+. Jag vet inte hur jag ska göra det, men på något sätt ska jag väl lyckas!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hittar inte dig på instagram, vad heter du där??

Ellen sa...

Där heter jag @ellenhag

Vargflikkan sa...

Tack! Har slängt ut en request nu :)
(Du får gärna följa mig med om du vill, har två ungar och delar med mig av en helt vanlig vardag som småbarnsmorsa. Varken mer eller mindre!)