torsdag 17 januari 2013

Vaddå SVERIGES "roligaste" klipp?

Eftersom jag måste hänga med i fikarumssnacket även om det är mig själv jag pratar med, bestämde jag mig för att se lite på det där programmet Americas Funniest nä Sveriges roligaste klipp. Men vad då "Sveriges"?

I de flesta klippen är det ett uppenbart amerikanskt hem. Fula möbler, barnsäkrat överallt och så en hemsk heltäckningsmatta. I andra pratar de engelska. I vissa är de i typ Thailand OCH pratar engelska. Vari ligger det svenska? Är det att de sänds i Sverige? Att vi tittar på det? Att...?

Ja klippen som sen tävlar om pengar är ju sjävklart svenska, men då kommer nästa problem. Sveriges ROLIGASTE klipp? Alltså vad fan? De är ju inte roliga heller? Märk väl att jag skriver det här klockan 20.10, det vill säga tio minuter in i programmet, men jag har redan tröttnat. Är det såhär det fortsätter sen? Tycker folk det är kul?

Fast i och för sig, "folk" ser ju på Farmen och Idol och Talang och allt vad det heter och så älskar de Per Morberg och tror att fattiga inte får ha mobiltelefoner också. Jag hatar ju folk. Lätt att glömma det ibland när jag tänker att jag ska lajva "folk".


1 kommentar:

Vargflikkan sa...

Haha! Jag tänkte lite så jagmed, ska det föreställa en svensk version av AFV så ska det vara SVENSKT också! Och sen är det lite töntigt också, jag vet inte. Hela upplägget, en liten studio, lite menlösa random personer i publiken och hela studiomiljön känns så b och fjantig på nåt sätt. Och så att Martin kommenterar klippen med catchiga kommentarer... nej fjantigt är det!