onsdag 9 januari 2013

Fuck you, Sveriges väder.

Vårt väder här i Sverige är så jäkla värdelöst. JA, det är tråkigt att blogga om vädret. JA, det är meningslöst att klaga på januari-februari-mars, eftersom de återkommer varje år ändå. Men alltså, jag orkar inte.

I januari har jag gärna mycket snö, några minusgrader och sol. Sådär vintervackert och krispigt. I februari ska det börja smälta bort och i mars ska våren komma. Ser det ut så? Nej.

Här har vi slask och smält snö och is överallt. Men jag lovar att i slutet av februari, då kommer det komma kyla som bara den. I mars kommer den snö vi vill ha i november vräka ner och långt in i april kommer det vara pissväder. Först sen börjar landet bli beboeligt igen.

Ifall jag någonsin blir rik ska mitt första move vara att köpa hus utomlands för att bo i oktober, november, januari, februari och mars. Jag hatar Sverige så jäkla mycket.

Idag köpte jag tulpaner för att i alla fall låtsas att våren är på väg. Vet ni vad som hände sen? Det började snöa. Jag hatar verkligen att bo här.


1 kommentar:

KatarinaZA sa...

Jag riktigt njuter av den skånska vintern (eller "vintern" kanske är en mer korrekt benämning) just nu. 4-5 plusgrader, inte en snöflinga så långt ögat når. Helt ljuvligt! Håller varje tumme och tå för att det ska fortsätta så här resten av "vintern".