onsdag 28 maj 2014

Come on Barbie, let's go party!

För att inte ha världens domedagsstämning här inne tänkte jag att vi kunde prata om något roligare, nämligen: 90-talsmode! Det har ju blivit ytterst trendigt igen och eftersom 90-talet är BÄSTA ÅRTIONDET NÅGONSIN kan jag inte låta bli att känna mig lite nöjd. Inte med magtröjorna, känner inte riktigt att de är min grej längre, men mycket annat.

Helt plötsligt börjar jag fundera på om en 30-årig trebarnsmorsa kan ha tunn klänning över t-shirt. Om det vore märkligt om jag återupplivade min garderob inspirerad av Elin i Fucking Åmål? Kanske att jag sneglar en hel del åt platåskor? Ja, det gör jag.

Får man återuppleva sitt högstadiemode eller är det reserverat för folk som typ går på högstadiet nu? Det är det va? Ante mig.


Väskan! Klänningen! Åh att få vara 10 år yngre. 
5 kommentarer:

Anna sa...

Äh. Kör!

Klart mode inte är reserverat för tonåringar. Klart en får återbesöka sin gamla garderob. Finns inget som är så fint som gamla skrynkliga tanter i nätstrumpbyxor, pumps och leopardblus. För det var deras coola ungdomsmode.

Själv har jag svårt för tidigt 90-talsmode. Jag gillade det inte särskilt mycket när det begav sig heller, då hade jag fullt upp med att vara nånsorts punkare/alternativ/vad som helst som var roligt i klädväg. Men det 90-tal du avser är mer andra halvan av 90-talet och det känns roligare.
Kör helt enkelt!

Anonym sa...

Jag har ett par fina platå-pjucks i storlek 38...ge mig ett bud bara! / @YsmaniaO

Kristin sa...

Nyss fyllda 30 och trippar/klampar omkring i Converseplatåskor. Kan jag kan du!

Anonym sa...

Klampar runt i platåskor sedan förra sommaren. Och jag är tio år äldre än du ( vad det verkar). Grejen med att bli äldre är väl att man bryr sig extremt mycket mindre om vad som "passar" än vad man blir glad av! Så utnyttja ålderskortet till Max tycker jag! //Sara

Fifi sa...

Hehe, spaghettikläning över tisha, kolla bara in min profilbild! <3 90-tal!