onsdag 7 maj 2014

Läget just nu.

Jag är ledsen för att kompisar inte hör av sig och är ledsen när de hör av sig och jag måste tacka nej för att jag har för mycket att göra. Jag är ledsen när jag vet att de träffas och jag bara inte orkar vara med för att jag är trött. Jag är stressad över att jag har mycket att göra och jag får dåligt samvete över att jag inte gör tillräckligt mycket. Jag är inne på femte veckan med konstant huvudvärk. Jag har gråtit flera gånger den här veckan och det är bara onsdag. Jag är för trött för att träna och blir ledsen när jag inte avancerar eftersom jag inte tränar. Jag vill göra mer föreningsjobb och lära känna nya lagmedlemmar och blir stressad över att jag inte hänger med men ännu mer stressad så fort jag måste göra något alls utöver det jag redan gör. Jag vill hinna mer men orkar mindre. Jag är så trött.

Och det bara regnar hela tiden.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Usch Ellen, jag förstår dig. Jag känner mig också så himla trött och orkar inte med allt som kräver något extra av mig. Blir stressad om jag får en inbjudan till nåt för jag vill ha helgen fri, vill inte att folk ska ringa och bestämma saker med mig fast jag vill ändå gärna ses. Men bara på mina villkor typ.
I mitt fall är det nog mycket att göra på jobbet i kombo med att det är så socialt krävande (jobbar inom barnsjukvård) att jag inte orkar med folk på fritiden. Lite skraj att hamna där du är för så långt har det inte gått. Hoppas du ser lite lugn och ro i sikte så att du får göra roliga saker som du orkar med :-)

Johanna sa...

Kram!