söndag 26 september 2010

Arga snickarens våta dröm.

Jag har inte så mycket tid till att blogga just nu, vi håller ju på att skapa en tvättstuga. Och har faktiskt kommit en bit på väg, tänka sig! Eftersom vi flitigt tittar på Arga Snickaren så har vi även gjort ett rätt så jämställt jobb. Eller, så jämställt det nu kan bli när en är gravid med foglossning och den andra är det inte. Så nej, jag har inte gjort lika mycket fysiskt. Men jag har också mätt och kommit med lösningar, jag har knäckt gipsskivor och puttat och burit och fixat och donat. Det är jag som har tänkt ut det mesta (man kan ju säga att jag är the mastermind bakom det hela, men det vore att överdriva lite väl mycket).

Med öandra ord skulle inte Anders, den arga snickaren behöva säga åt mig att jag måste kunna skruva i en skruv för att få bo i hus. Han skulle inte heller kunna säga att vi inte samarbetar, för är det något vi har gjort så är det att samarbeta.

Men ok, just nu sitter jag och bloggar och han skruvar i den sista gipsskivan i väggen. Men å andra sidan så ska jag snart välja ut nya tapeter (jo, det får bli tapeter. Snyggare med målat, men enklare med tapeter) och sen har vi tak och golv kvar. Det jämnar ut sig. Typ.

Inga kommentarer: