onsdag 29 september 2010

Mitt hem är min borg.

Eller åtminstone mitt vardagsrum. Jag trivs verkligen jättebra i vårt vardagsrum. Det är mysigt, hemtrevligt, ombonat och faktiskt rätt så fint. Det här är nytt för mig, jag har alltid velat förändra, fixa, dona. Nu saknas det bara tavlor på väggen (den som har den fina blå färgen) och sen är det klart. Helt makalöst. Ett helt rum, färdigt! Bara sådär.

Angånde tvättstugan då, när vi ändå pratar inredning. Så sjukt jävla svårt att hitta rätt tapet med en så pass begränsad budget som vi har. Nu har vi hittat en billig rosa tapet i nästan rätt färg. Får kanske duga. Vi kan inte lägga golv eller spika tak förrän vi har tapetserat, så allt står liksom och väntar på den där tapeten. Bubbelgumsrosa väggar, schackrutigt golv och så lite bänkar och tyg och lampor.

Färg och mönster, det är lite vår melodi. I like it!

6 kommentarer:

ak sa...

Åh, VISA!

presens sa...

Jag är så nyfiken på ert hus!

Ellen sa...

Jag ska visa bilder. Men först vill jag få färdigt. Sen! :-)

Kerstin sa...

Jamen tvättstugan kan du väl visa när den är klar?? Snäälla!! Jag tycker det låter underbart med schackrutigt golv och rosa väggar :-) Kanske vore nåt för oss, vi har nyss köpt hus från 1970 komplett med träpanel och blå medaljongtapeter ;-)

Ellen sa...

Kerstin - det bästa med hus från 70-talet är att det liksom finns inget gammalt och vackert att bevara. (Om inte allt är i original förstås, då kan det finnas lite kul grejer) Men man kan liksom leka med tapeter och golv lite som man vill. Befriande! :-)

Kerstin sa...

Ellen - Ja, du har rätt. Allt är fult förutom att det är riktiga parkettgolv i hela huset och en ascool fondtapet i ett av sovrummen med bilar och motorcyklar i retrofärger (turkost, rött, gult, blått och orange) som gubben satt upp 1976. Den är dessutom i så bra skick att vi kan behålla den :-)