onsdag 1 februari 2012

Vissa kvällar.

Ikväll ska jag rida* samtidigt som maken ska bort, och mamma ska vara barnvakt. Men hon ska på eftermiddagsmöte och kommer någon gång efter sju först. Och jag ska åka vid halv åtta. Och maken ska åka vid halv sju, eller tidigare kanske? Minns inte.

Och Majken ska läggas och ridkläder ska tas på och ungar ska matas och allt ska fixas. På de där timmarna då precis alla ska iväg eller komma eller byta om eller fixa något. Sådär lagom harmoniskt med andra ord. Sen tänker jag på att om 10 år kommer typ alla våra kvällar vara såna. Fast sen kommer jag på att jag inte är en curlingförälder och att de minsann kommer få klara sig själva när de är så pass gamla. Bra så.

*Jag ska hoppa. HOPPA! Lite nervös pga har inte hoppat på ca hundra år. (Mycket glad dock, pga hoppning är sjukt roligt.) Okej, rätt så ordentligt nervös. Tänk om jag trillar av?

Innan jag började rida igen hade jag någon slags idé om att jag kanske kunde ställa upp i en hopptävling i vår. Nu inför första hopplektionen är jag inte lika stöddig, kan man ju säga utan att överdriva. Jag återkommer med besked om hur det känns efter hoppningen ikväll.

2 kommentarer:

Anna sa...

Hur gick det?

Ellen sa...

Jättebra! Det var verkligen hur kul som helst. Älskar att hoppa. :-)