tisdag 21 februari 2012

Dripp dropp. DRIPP DROPP!

Hör ni? Det där droppandet? Det är snöhelvetet som smälter. Det är solen som värmer upp skiten så att det bara blir smältvatten kvar. Utanför mitt fönster nu är det sol och snöfritt på flera ställen. Jag är så exalterad att det knappt går att beskriva!

Sen så vet väl jag också att det kommer frysa till igen och komma fem meter snö igen, för vintern är som en dumpad pojkvän som liksom inte fattar att man har gått vidare, utan kommer med oönskade kärlekskort om och om igen. Fuck you stalkervinter! Våren kommer med blommor, vi har gått vidare. Gå och dö.







































Jag inbillar mig att våren kommer fortare om jag tar in den. Så jag köper små söta vårblommor och drömmer om vårkläder och tänker att vad fan - enligt The Secret ska ju tankens kraft fixa precis allt här i världen? Och eftersom jag har en så stor hjärna (inbillar jag mig) kommer hela landet ha vår och blommor redan i nästa vecka. Bara för att jag tänker det. Smidigt va?

Ni kan tacka mig medelst dyra ridstövlar i läder. Hojta till så får ni adressen ni kan skicka dem till.






















2 kommentarer:

Anonym sa...

ja det är lustigt vad olika man är. För mig börjar ångesten nu. Fan vad jag hatar våren och sommaren!

Ellen sa...

Anonym - åh vad jobbigt! Men du, du får ju i alla fall mer höst och vinter än vad jag får vår och sommar. Var glad för det. ;-)