fredag 6 september 2013

Enkätfråga

När du och din partner båda två är på jobbet, hur ofta pratar ni med varandra då i någon form?
Det kan alltså vara mail, telefon, facebook, sms, wordfeudchatten... you name it!

Tror knappt det går någon dag utan att jag och min man pratar i telefon eller mailar eller chattar eller smsar. Ärligt talat skulle jag vilja säga att de allra flesta dagar gör vi allt av det. Ni då?


16 kommentarer:

Sigrid sa...

På dag/kvällspass så hörs vi via sms mellan mellan kanske 1-5 gånger, ibland mer. När jag jobbar natt brukar vi alltid höras och säga godnatt. Vi har alltid varit såna och gillar det båda två!

KatarinaZA sa...

Vi skickar ett eller ett par SMS under en arbetsvecka, kanske.

Att ringa är nästan lönlöst. Jag undervisar under dagarna och har telefonens ringsignal avstängd större delen av dagen. Maken sitter i möten nästan hela dagarna och har sällan möjlighet att prata.

Lo sa...

I princip varje dag med sms. Ringer gör vi mest om vi ska reda ut något oraktiskt.

Trollmamma sa...

Vi mailar mycket. Får jag bara fem mail en dag från maken är det nåt konstigt. Mycket möten eller fullsketet med jobb. Sisådär 15-20 mail per dag ser ut att va standard, efter att ha konsulterat mailboxen lite. Jupp, vi sitter fast vid datorn, på var sitt håll.
Då hör det till saken att han inte har nån mobil, så det är inga SMS och vi ringer ytterst sällan. Chat va länge sen, det kan jag sakna. Chattar mycket med kollegorna.

LisaM sa...

SMS och mail, ett par stycken i vardera riktningen varje dag.

presens sa...

Sms/whatsapp varje dag. Som minst kanske tre meddelanden var, som mest uppemot 25. Mejl är mindre. Några stycken i veckan, kanske. Ringa gör vi bara om något måste fixas - en gång i veckan eller så.

Lillevi sa...

Vi sms och mailar nästan aldrig. Möjligtvis "jag är hemma till 20.00", kanske 1 telefonsamtal under arbetstid på ca½-1 min med "kommer du hem ikväll? Kommer du så du vill ha middag?" - sen om han inte kommer hem så pratar vi ca 10 min innan den som går å lägger sig först somnar.

Tudorienne sa...

Flera sms och samtal varje dag. En dag utan det känns konstig och lite tom.

Någon gång chat på fb och mail, om det är något speciellt som ska delas.

Johanna S sa...

Flera sms om dagen och något telefonsamtal. Mail ett par gånger i veckan.

listoplisto sa...

Vi chattar i regel lite då och då under dagen när det finns tid till det. Om någon av oss inte har tillgång till dator så brukar det flyga några iMessages genom luften.

MissParker sa...

Min man är föräldraledig, så speciellt han kan ringa sjukt många gånger på en dag ;)
Idag har han ring 4 ggr och sms'at 2.
När vi båda jobbar är det lite mer jämlikt.

Tahira Faye sa...

Vi pratar aldrig i telefon. Men vi mailar varandra. Mellan 5-10 email per dag. Men då är vissa typ "ok ska fixa" och sådär.

Ellen sa...

Skönt att ni är på min sida idag. Har på allvar hört åsikten att "om man ägnar sig åt sitt privatliv på jobbet så sköter man inte sitt jobb!". Men alltså, okej om man är brandman och väljer att smsa istället för att springa in och rädda folk men...

Monika sa...

Väldigt lite, oftast ett telefonsamtal per dag eller inget alls. Vi mailar i princip inte till varandra och chattar aldrig, märkligt kanske en del tycker men det funkar för oss.

Tahira Faye sa...

Men gud, det måste ju bero på vad man har för jobb?

Okej att jag inte vill att en förskolelärare sitter på sandlådekanten och smsar sin fru istället för att hålla koll på barnen, men min man sitter och skickar "roliga klipp" på Jan Guillou och Ian Wachmeister och hittar recept osv på arbetstid utan att det går ut över någon överhuvudtaget.

listoplisto sa...

Ja, det beror ju helt på vad man jobbar med.
Och så är det ju så sjukt retarded med folk som är sådär kategoriska och utgår från alla jobb är exakt likadana.