lördag 17 januari 2015

Maskeradtips

Jag har bestämt mig (måste bara övertala min man först samt fixa barnvakt) att ha en fest när jag fyller år. Jag vill inte ens tänka på att jag blir fucking 31 om några månader (eh, mycket värre än 30 och ni vet ju alla att jag inte kommit hur min 30-årskris än), men om jag nu måste åldras kan jag ju lika gärna passa på att ha kul under tiden.

Och eftersom jag är en sucker för maskerader vill jag gärna ha det. Så klart. Men lite roligt, gärna elegant, lite snyggt och kul. 90-talstemat på min födelsedagsfest förra året var svinroligt, men elegant och snyggt var det tamefan inte.

Hit me med era bästa tips! Jag har självklart funderat på typ 20-talet, 40-talet osv som tema men tänker mig lite mer annorlunda. Så ge mig idéer tack!


9 kommentarer:

Jenny sa...

Mad man-tema eller the Great Gatsby?

UmeåElin sa...

Jag tänkte också The Great Gatsby, eller Downton Abbey

Anonym sa...

Tema vintage?

Anonym sa...

Eeeh tema "framtid"? Tema monarki?

Anonym sa...

När jag hade 30 års fest hade jag tema med en bokstav, då alla fick tolka och klä ut sig till vad de ville på bokstaven G. Bra om en vill ha lite friare tema och en kan ta vilken bokstav som helst!!

Freja sa...

Kör ett tema som typ "Dekadens och Glamour" istället för ett årtionde, då blir det mer variation!

Anonym sa...

Vi har kört färgfester, typ rosa fest eller grön fest, och matchat kläder, mat, dryck, dukning etc efter färgen. Har varit kul och funkat bra!

Anonym sa...

En kompis till mig var på steam punk-fest härom helgen. /Emmaw

Anonym sa...

Hej feminist! Starka kvinnor-tema kanske? Inte vill du ha vi-hyllar-män -som-är-svin-tema, som exempelvis mad man?
/L