onsdag 21 januari 2015

Misslyckade middagar

Två kvällar i rad nu har våra middagar blivit äckliga (i alla fall enligt mig). Först var det en makaronilåda som gick åt helvete för att min man köpte fel ostsås, sen var det jag som fuckade upp genom att spejsa till det lite och köpa fiskkroketter och fiskbiffar på en asiatisk matbutik. De var i princip oätliga.

Jag HATAR när kvällsmaten blir dålig. Den är helig för mig. Äntligen får man äta nylagad god mat som man har valt själv. Inte micrade rester, inte svindyr utemat, inte sunkig micromat. Riktig, god, lagad kvällsmat som man äter ihop och pratar om dagen.

Och så har det blivit bara skit de senaste dagarna. Så idag vill jag inte chansa utan tänker köra på något säkert kort. Nåt som jag vet att vi alla gillar.

Nu måste jag bara lägga tre timmar på att lista ut vilken maträtt alla i familjen gillar. Ändå värt det.

1 kommentar:

Kerstin sa...

Ja fy, särskilt när man lagt en hel del tid på att laga maten också. Gjorde några slags vegobiffar en gång som smakade absolut ingenting och konsistensen blev äcklig. Gissa vem som fick ha dem i matlåda ett antal dagar sedan eftersom det blev så jäkla många och ingen annan åt? För att slänga mat vill jag inte göra så då är det ännu mer irriterande när man måste ha en äcklig matlåda...