lördag 24 januari 2015

Vad händer?

Inget dramatiskt i alla fall, that's for sure.

Jag har börjat se Parks and Recreation och undrar nu varför jag inte hakade på serien från början? Antagligen för att jag var dum i huvudet, alternativt ett geni som insåg att det är bättre att kunna plöja massor av säsonger på en gång. Jag älskar den serien, allt med den. Så genuint fin och bra.

Det är bara januari men jag längtar så mycket efter våren att jag är gråtig. Det värsta med att hata vintern och må dåligt under den är att jag ser fram emot våren med någon slags skräckblandad förtjusning. För när den är här, och när vi går mot sommaren, då är det ju snart över igen. Då lurar hösten runt hörnet igen. Jag vet att detta skulle reta gallfeber på någon slags mindfulnesskonsult, men jag kan inte tänka på sommaren utan att samtidigt tänka "och sen dör snart allt igen", så mycket hatar jag vinterhalvåret. Men jag ser till att alltid har tulpaner hemma och fokuserar på att boka in roliga grejer att se fram emot under dessa vidriga månader som är januari, februari och mars.

Och roliga grejer: den 21 februari spelar vi vår första hemmamatch. Nej, vi är inte ett fullt lag så vi får fylla upp med åkare från andra städer. Och ja, det är bara en träningsmatch. Men gud vad kul det ska bli.

Och så har vi bokat en resa till Barcelona för vår årliga weekend iväg, jag och min mamma och min syrra. Så när jag blir deppig över vädret kan jag sitta och drömma mig bort lite. Att planera resor är nästan lika kul som att göra dem. Nästan. Har nån bra Barcelonatips får man alltså gärna tipsa!

Nästa helg ska jag till Göteborg och träffa vänner, bli full och gå på wrestling. Det är lite konstigt. Wrestling liksom? Men övriga delar av helgen är så bra att det bara är givet att det kommer bli en episk helg.

Ja, det var väl det.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst ska ni möta Suffercity sweethearts? Kul, dom är från Lidköping, min gamla hemstad och således nedlusad med bekantingar. Om jag hade bott kvar där hade jag mest sannolikt hakat på rollerderby i brist på annat...
Lycka till mot Lisch!
Ysmania

/nina sa...

Var i Barcelona november 2013. Hyrde lgh i El Born, så bra läge! Gångavstånd till havet och alla fina gränder, nära till bussen upp till LAS Ramblas och ni MÅSTE gå in i Sagrada Familia. även Parc Guell är ljuvlig. Vår lgh kostade oss 1000 pix per person för 3 nätter, vi delade den på 3. Troligen dyrare nu på våren, men ack så bra.