torsdag 29 januari 2015

Ragequittar allt.

Fy fan i helvete vad jag är trött på vinter. Jag är så jävla pisstrött på snö. På snö som piskar i ansiktet. På snö som fastnar under vagnen. På snö som hopar sig och klumpar sig så att jag inte kan cykla, jag kan inte gå och jag kan inte köra vagn. På is. På blöta fötter på grund av läckande skor och SNÖ OCH IS.

Jag är trött på hela jävla skiten och tycker att det borde vara förbjudet med snö efter nån vecka in i januari. Och jag kunde inte bry mig mindre ifall folk ääälskar snön och vill ha den länge för det är ju så jävla mysigt??! Kul för er att era förbannade hobbies är att meditera under en snötyngd gran, svettas i ylleunderkläder i ett långfärdsspår eller åka pulka? Flytta till norrland om ni vill ägna er åt era tråkiga jävla fritidsaktiviteter, eller skaffa andra fritidsintressen som normala människor.

Nu ger jag upp. Inte en jävla aktivitet till förrän det blir vår. Från och med nu tänker jag röra mig från hemmet med barnen enbart om de ska till skola/förskola, om vi kan färdas i bil eller om snön har smält. Fram tills april eller så är vi isolerade. Man behöver inte vara ute. Ute är för meningslösa människor. Ute är skit. Jag hatar ute om det inte är vår eller sommar. Dra åt helvete snöjävel.

Imorgon åker jag till Gbg och tänker roa mig och umgås med världens bästa människor (bästa på riktigt inte nåt jävla instagramskit där folk skriver "bästaste" om människor de känt i tre månader och typ går och tränar med vad FAAAN är det för umgänge ens att stå bredvid varandra på en steppingbräda och svettas och efteråt fika med nån jävla powerbar och ta svettiga selfies med fiiinaste åh håll käften bara) och så tänker jag vara full i två dygn och sen komma hem och så börjar skiten om med snöhelvetet.

JA jag har pms. Håll käften.


3 kommentarer:

LisaM sa...

Kan hälsa från Göteborg att här är gott om snöhelvete just nu ;)

KatarinaZA sa...

Sydvästra Skåne is the place for you. Snödroppar och vintergäck i rabatterna. Men vi får nog snöhelvete (och det är ett helvete) vi också den här vintern. Förhoppningsvis är det i så fall snabbt övergående.

Trollmamma sa...

För en gångs skull håller jag med dig fullständigt. Snö borde vara förbjudet, vädergudarna borde beläggas med höga bötesbelopp. Ja, och det borde vara böter på att prata gott om vinter o snö med för den delen. Lappmögel är för norrlänningar, då kan skiten hålla dig där! O det gäller alla puckon som bara ääääälskar snön med. Dumhuvvena som säger "men det är ju kul för barnen!" borde tvingas jobba på dagis under slaskdagarna. Se hur kul det är för ungarna med slaskblöta overaller och mössor. Nej, det är inte kul för barnen heller. Två dagar är det kul med pulka, de dagarna kunde va mellan jul o nyår. Nu är det (nästan) februari, bort med lappmöglet, bort med kylan, fram med riktig vår och hojföre. Våga vägra vinter för helsike!