måndag 14 december 2009

Just google me!

(Ja, jag har en förkärlek för engelska uttryck i rubriken. Eller tja. Jag har en förkärlek för att uttrycka mig på engelska rent generellt.)

Jag älskar att jag kan kolla på vad folk googlar efter för att sedan komma hit. Senaste listan är:

42.86% Enligt ellen
7.14% flickor pojkar rosa könsroller
7,14% saker att hata lista
7.14% enligtellen
7.14% vad tycker vi om missfall?
7.14% ensam hemma FREE
7.14% the world as I say it is blogg
7.14% du kan kalla mig ellen
7.14% Låtom oss tända ett ljus

Procentsatsen är alltså hur många procent som har googlat på varje fras. Och vad kan vi utläsa av det här då? Jo, att folk tydligen har svårt att komma ihåg min bloggadress. Jag vet inte jag, men i mina ögon är ju enligtellen.blogspot.com oändligt mycket enklare än blandkatterochkorvar.blogg.se

Så länge ni kommer ihåg att det är blogspot så ska det väl inte vara så svårt?

Flickor och pojkar och rosa och könsroller är ju något som jag skrev om häromdagen. Hoppas att det hjälpte, du anonyma googlare. (Jag bara förutsätter här att alla använder google. Men alltså, vem gör inte det?)

Saker att hata lista - japp, sån finns här. Inte så uppdaterad på sistone, men det beror på att det är jul och då ska man älska. Inte hata. Snart börjar dock årets värsta tid: gråkallvintervåren. Tro mig, listan kommer att utökas då!

Vad tycker vi om missfall? Jag skulle vilja säga att om missfall tycker vi inte. Fast det förstås, det vore ju inte helt fel om vissa tonårsbrudar i vissa tv-serier skulle få missfall. Ni vet, såna som ändå inte vill ha barnet och det är världens kaos med allting. Då kan jag tycka att missfall inte vore en sån katastrof, men rent generellt så är missfall ingen glad happening.

ensam hemma FREE? Vaddå free? Vill ni se filmen "Ensam hemma" gratis? Eller är det en genomtrött småbarnsmorsa som är ensam hemma en timme någon söndageftermiddag och inte kommer på vad hon ska göra när hon äntligen är free? Smart idé att googla, här är mitt tips: sov!

the world as I say it is blogg, jadå. Du har kommit rätt. Välkommen!

du kan kalla mig ellen. Ja, det kan du - ty så är mitt namn. Och det går att rimma på en mängd roliga saker; prova bara. Vi ses om några timmar när du tror att du är färdig.

Låtom oss tända ett ljus. Ja, let's!

Jag älskar mitt nya statistikverktyg. Det var bara det jag ville säga.

Inga kommentarer: