fredag 25 december 2009

Scary

Gud vad orolig jag blev förut. Jag skulle söka på en sak och upp kom tidigare sökningar som var:

live chat
visum
flygtider
flygplatser
anslutningsflyg

Jag bara wtf? Varför ska min man (som ju är den enda i hushållet som kan googla) ha reda på saker om visum och chattar och flygtider? Planerar han att lämna mig för någon rysk brud som heter Irina och som inte kräver varannan sovmorgon?

Sen insåg jag att jag satt vid min systers lånade dator. Min syster som nu är i västindien och har varit på resande fot sen september.

Då blev jag lite lugnare.
Men jag undrar fortfarande vem den där jäkla Irina är?

2 kommentarer:

oumberligating sa...

Ja, faktiskt, blir lite nyfiken själv, vem är Irina? Kanske man får ett svar om man följer din blogg! Har skrivit små kommentarer här och där och utfallet har varit väldigt olika måste jag säga!
Roligast är nog att kommentera hos människor som du som först beskriver sig på ett lite "hårdare sätt" sedan avslöja att de är egentligen är riktigt "gulliga"!
Du får vara hur du vill, det är ju din blogg! (ler)
Funderar på om jag själv skulle kunna titulera mig som Feminist?
Kanske har nu i över ett års tid drivit "foglossningsproblematik" via olika forum. Det har inte gått så bra som jag velat, men många fina inbjudningar till läkemedelsbolag och olika mässor har det blivit och där har jag inte kommit i kontakt med varken kvinnor eller män som varit intresserade i frågan. Ja, världen är konstig!
God Fortsättning och Kram ifrån Peter!

Ellen sa...

Foglossningsproblematik. Har du lust att berätta mer?