onsdag 5 januari 2011

24 hours of hell.

Nej, det är ingen ny skräckfilm, utan min kassa verklighet just nu. Det började igår med sammandragningar, foglossning och ryggvärk så att jag knappt orkade stå upp. Vid något tillfälle gjorde det femte barnet mig så illa att jag skrek rakt ut två gånger. Nice.

Natten fortsatte sedan med svettningar, foglossning och en hemsk huvudvärk. Så kom femåringen in vid femtiden och hade drömt en mardröm. Och femåringen är varm som en kamin och tycker väldigt mycket om att ligga tätt intill en förälder. Inatt blev det jag. Men eftersom jag - när jag väl somnade - drömde att han hade dött, var det absolut inte läge att försöka flytta på honom. Istället gosade jag in mig ännu närmre och blev svettigare, fick ondare i både huvud och fogar och sov... inte alls.

När barnen väl åkt till förskolan i morse somnade jag om och såg fram emot några lugna timmar av välgörande sömn. Men tji fick jag, för av någon anledning drömde jag bara om Hitler. Igen! Visserligen var han en ond diktator den här gången, och inte kommunikationschef för vänsterpartiet. Men ändå. Typ fyra hitlerdrömmar hanns det med innan jag till sist vaknade och tog mig upp ur sängen. Med en dundrande huvudvärk.

Som en bonus så är all snö som smälte bort under de få milda dagarna runt nyår tillbaka nu. Yay.

/Bitter_som_fan

Inga kommentarer: