onsdag 12 januari 2011

Allmän klagomur.

Ni kan få klaga här också, om ni vill. Bara att öppna kommentarsfältet och häva ur er. Men jag börjar, ok?

1. Ja, det är ju jättemysigt med en bebis i magen men varför i helvete ska det vara så kukigt att vara gravid ibland? Mina gallstensproblem har kommit tillbaka. Nu kanske trogna läsare undrar hur det kan ske, när jag nu har opererat bort gallblåsan och allt? Tja, det finns ju fortfarande gallgångar. Som kan krampa. Och det gör de, eftersom graviditeter är kända för att kunna ställa till det med gallan och varför skulle jag slippa? Lägg sedan till att man ju som gravid inte precis kan knapra de tyngsta smärtstillande tabletterna, så har ni min gårdagskväll framför er. Yay.

2. När andra blir förkylda så klarar de sig med en rinnande näsa, mörka ringar under ögonen och halsont. Och kanske hosta. Eller, de kanske får ännu fler symptom, men det är inte många som med jämna mellanrum drabbas av att förkylningen sätter sig på balansnerven. Gissa vem det händer däremot? Just det, yours truly.

Så när jag tog mig upp ur sängen i morse vacklade jag till, snurrade till och insåg att nähepp. Idag blir ingen bra dag. För om man ramlar omkull när man försöker göra en brasa så är något lite fel. Och visserligen vet jag ju inte att det är balansnerven, det kan ju vara magsjuka eller något fel på mig pga barnet också. Men då låter ändå balansnerven som den bästa orsaken till illamåendet och yrseln, så vi kör på det.

3. Nej. Det får räcka där idag känner jag. Någon annan som vill klaga, feel free! Fast först kan ni väl tycka lite synd om mig också?

2 kommentarer:

Therese sa...

Jag tycker HEMSKT synd om dig.

Men jag då? TVÅ skitungar i magen som fullkomligt tömt mig på näring och järndepåer o allt. Spyr ta mig tusan fortfarande i v 32 nu. Yr, trött, sammandragningar från helvetet. Vatten i benen och kissnödig jämt men kissar ändå max tre droppar åt gången. Jäkla pissgraviditet! Aldrig mer säger jag! du är mitt vittne! Aldrig mer!

Så. Det kändes bättre. Tack :-)

Unknown sa...

balansen och yrseln ja. Det är rätt spännande att plötsligt inse att man befinner sig i ett snöfyllt dike när man just lämnat äldsta barnet på dagis och ALLA barn och fröknar har sett en genom fönstret.

"Nej jag lovar, jag är inte fet och full. Jag är faktiskt gravid"...