måndag 24 januari 2011

Tips från coachen.

Googla inte "coola barntapeter" om ni inte vill utsätta era ögon för en fulhetschock. Herre-jävla-gud vad folk är galna. Googla heller inte "snygga barntapeter" eller "söta barntapeter". Vem är det som utsätter sina barn för att bo i ett sånt fulhetsmuseum?

Apropå sånt så är jag gift med en man som envist hävdar att det inte finns "bra" eller "dålig" smak, utan bara "olika smak". Är det inte gulligt i all sin dåraktighet?

4 kommentarer:

Jag sa...

sökte på alla tre och hittade HUR mycket fint som helst! Hahah, smaken är verkligen olika! jag har skitsvårt för blaffigt blommigt äckelmönster, men gillar glara färger och enkla mönster. =) Är särskilt svag för grönt...=)

johanna sa...

Smaken är som baken - men fult är alltid fult... eller vad säger man =D

Anonym sa...

hejsan, ny läsare från familjeliv.
kom på ett namn jag gillar ang din namntråd. är inte reggad där.
vad sägs om Ada?

Kerstin sa...

Jag vet, man blir helt galen. Och inte blev det bättre av att bläddra i tapetkataloger, jag tyckte det mesta var ljusblått med nallar på (iaf vad jag kommer ihåg såhär i efterhand). Jag vet inte vad du gillar för stil men vi köpte pingvintapeterna i silver från http://www.isak.co.uk/ till sonens (10 månader) rum.
Svensk designer som även har lite mer vågade tapeter om man inte är lika feg som jag :-D Man kunde få tapetprover från Tapetorama om du blir intresserad.