fredag 4 februari 2011

Comfort food

Om man nu har sovit bara två timmar på hela dagen, bråkat med barnen tills åtminstone ett av dem börjat gråta, blivit kallad för jävelmamma och sämsta mamman i världen, brytit ihop av trötthet och blivit galen på att "jag åker hem klockan ett" helt plötsligt betyder "jag åker från jobbet halv två och ska fixa massor av saker på vägen", börjat gråta över att tapeterna till barnrummet trots allt inte kommer innan helgen som utlovat, fått ont i ögonen av sömnbrist, mutat barnen med jordnötter för att få lite massage och till sist kört ut dem ur sovrummet med orden "det här är MITT rum, GÅ!", vad passar då att äta till kvällsmat för att få upp livsglädjen lite?

Spontant känner jag alkohol. Men det går ju inte. Fan. Andra tanken är ost. Typ brie. Helst i osmält form. Och det går ju inte heller. Fan. Tredje tanken är väl egentligen vad fan som helst, så länge jag slipper vara förälder. Tror ni att de har sånt på Ica?

3 kommentarer:

Jag sa...

blä, vilken skitdag! beställ hem vadfansomhelst bara du/ni slipper laga det, och ta hand om massor av disk efteråt...och ät kopiösa mängder choklad innan du däckar klockan 8. =)

Anonym sa...

det stavas "brutit".

Ellen sa...

Det gör det ja. Såna fel kan uppstå efter bara två timmars sömn, uppenbarligen.