lördag 5 februari 2011

Jag menar, lite får man väl uppoffra sig?

Det verkar bli en sömnlös natt igen. Gick och lade mig för 1.5 timmar sedan. Har, uppenbarligen, inte somnat än.

Alltid när jag inte kan sova ligger jag och planerar drömmer om framtiden. Det är rätt fascinerande faktiskt. Inte bara kommer min förlossning ske några veckor innan bf, den kommer också vara smärtfri. Dessutom kommer ungen ha hår! Och tydligen kommer jag gå ner i vikt jättefort efteråt också, något som kan komma sig av att jag tydligen kommer äta mycket keso. Jag som inte ens gillar keso. Men mina dagdrömmar visualiserar nyttiga luncher bestående av sallad, keso och avocado, så vem är jag att säga emot?

Jag funderar på att väcka maken och tvinga honom att massera mig tills jag somnar. Å ena sidan kan man ju tycka att det är lite taskigt. Å andra sidan har han redan fått mer sömn än jag fick hela förra natten. Och ärligt talat är jag ju sådär lagom rolig utan sömn, så det blir ju typ som att investera i framtiden för honom. Framtiden being imorgon då.

Vad säger ni? Ska jag väcka honom?

(Åh vad jobbigt! Det är ju ingen som är vaken nu, så nu måste jag hålla på och logga in och logga ut och skapa låtsasanvändare för att kommentera det här inlägget och säga att självklart ska jag väcka honom. Så att det verkar som att jag har stöd ifrån hela bloggosfären (ett av de fulaste orden ever) och därmed inte bara är en jobbig fru som vill ha massage.)

Inga kommentarer: