tisdag 31 maj 2011

Bye bye blogg, well hello Ipad!

Eh alltså. Vi har ju blivit med ipad. Jag, som var den stora skeptikern, är fullständigt förälskad. Apparna, goddammit! Apparna!

Nu har jag tillbringat en stund med att se hur vår trädgård skulle se ut ifall vi lekte mindre med nya teknikleksaker och istället lade pengar och tid på trädgårdsarbete. Himla skillnad, måste jag erkänna. Eller vad sägs om detta:

"Före" (Dvs nu. Och varför fönsterluckorna inte är bortplockade vet jag inte. De är de enda som sitter kvar på hela huset och ska självklart ner de också. Och så ska vi typ måla om utbyggnaden också, har jag minsann för mig.)




















"Efter"
(Och ja, det är lite fel med färgskalor och lutningar och sånt, men ni fattar ju. Ser inte ut som sibiriskt fångläger utan som en pensioträdgård av mormorstyp, inte farmorstyp. Så fint. Jag vill ha mängder av rosa blommor, typ nu!)






































I alla fall kommer jag i fortsättningen inte ha så mycket tid. Ni fattar ju varför.

Trädgårdsarbete? Nej nej. Leka med paddan, så klart!

5 kommentarer:

Lina sa...

Vad heter appen? Sugen på att fixa trädgården.. :)

Ellen sa...

iScape! Sjukt kul, med mängder av blommor och växter av olika slag. Inte bara i rosa. ;-)

Sofie sa...

Åh, fint!

Min make universitetsnörden klurar på om han kan använda sina forskningspengar till att köpa en iPad. ;)

Mor Grön sa...

Och det är nu jag kommer och är ett sånt där jävla surkart och upplyser om att man inte ska ha rabatt direkt intill husväggen (binder fukt vid grunden). Kan man lära en ipad sånt?

Ellen sa...

Tove - vi vet, men vi är rebeller och behåller den ändå.

(Skämt åsido så har du ju helt rätt. Men det finns en (för lång och för krånglig för att ta den här) förklaring till varför vi väljer att behålla rabatten.