torsdag 6 oktober 2011

Dagens.

Dagens sömn: Kass. Inte bara Majkens fel dock; jag kunde inte somna på flera timmar, för jag låg och dagdrömde. Sedan jagades jag av mardrömmar.
Dagens mardröm: Jag drömde att jag var gravid och att det var för sent att göra abort när jag upptäckte det. Åh, den ångesten. Fy fan.
Dagens frukost: Min ibs-mage klarar inte av det, alls, men jag kan ändå inte låta bli att äta fil med müsli till frukost. Lite som någon slags omvänd bulimi kanske: jag vet att jag inte får behålla maten mer än några minuter, men ändå kan jag inte låta bli.
Dagens känsla: Huvudvärk och trötthet. Och så stel nacke efter alla sömnlösa timmar i natt.
Dagens väder: Som det passar sig en sån här dag. Grått och regnigt.
Dagens ojdå: Jag grät när jag läste att Steve Jobs dött. Oväntat. (Att jag grät alltså.)
Dagens aktivitet: I kväll ska ungarna på "fotbollskul" i en gympasal i närheten. Jag älskar när de har aktiviteter, det får mig att känna mig som en fotbollsmorsa som skjutsar och hämtar och hejar.
Dagens "vad fan": Det ligger ca 600g choklad och en halv gräddtårta i köket. Sådär lagom lätt att hålla sig ifrån, särskilt en dag som denna.
Dagens aj: Mensvärk. Varsågod för info.
Dagens mest irriterande: På grund av sömnbristen har jag börjat stava fel. Jag vill klösa ögonen ur mig när det händer. Jag stavar inte fel. Vem är jag nu? Måste jag börja finna mig själv? Vem är jag om inte rättstavningspolis?
Dagens hurra: Vet inte än. Jag hoppas att få anledning att hurra någon gång under dagen, men sånt vet man ju aldrig i förväg.
Dagens tips: Om det är en regnig, trist dag och du har sovit dåligt, har ont i huvudet och magen och allt är allmänt grått - klä dig färgglatt! Själv sitter jag här som en liten pastellkaramell (och matchar vårt stökiga vardagsrum rätt så bra):






Inga kommentarer: