söndag 4 mars 2012

Söndagsryck.

I helgen hade jag tänkt att vi skulle tvätta, byta lakan, städa, fixa, sortera, slänga osv osv. Sånt där som man aldrig gör men som alltid måste göras.

Men det är ju så tråkigt. Verkligen skittråkigt. Så istället bestämde jag mig för att måla en hallvägg gul, spraymåla ett gäng gamla ramar knallrosa och rama in lite bokmärken. Ett hall-lyft!

Jag känner att vi har blivit för fega och seriösa med vårt hem. Det här är ju VÅRT hus. Om vi vill måla dörrar turkosa eller en vägg knallgul så är det ju upp till oss. Och om vi inte gillar det kan vi göra om det igen, utan att fråga någon. Det är upp till oss. Och eftersom jag tycker att inredning ska vara kul och lekfullt så kändes en gulrosa hall som en kul grej att göra en söndag i mars.

Före:



























Efter:










Uppenbarligen räckte inte orken till att sätta upp taklisten som hantverkarna tog ner när de installerade vår luftvärmepump för... ett år sedan. Men sånt är väl ändå petitesser?


9 kommentarer:

Anonym sa...

Supersnyggt! :)

Kerstin sa...

Vilken pigg hall det blev :)

Linda sa...

Vilken skillnad lite färg kan göra. Det blev jättefint. Taklister, golvlister, tapeter i hallen. Vem behöver det egentligen undrar jag?

Tudorienne sa...

Jättefint ryck!

Jenny i Malmö sa...

Fint!!!

Anna A sa...

Listerna sätter man dit dagen innan försäljningsvisning. True story! (det blev väldigt fint, färdigt liksom, och man kanske kan tänka sig att det hade varit roligt att bo så fint. Men herregud. Taklister?! Orka)

Och i övrigt: Superfin hall, vilket lyft! Helt rätt prioriterat och riktigt inspirerande. Värt att tänka på att inte ens väggfärg behöver vara sådär syperdyperseriöst.

Ellen sa...

Ja, visst blev det piggt och glatt!?

Anna A - vi målade de fula listerna i vår förra lägenhet lagom till att vi skulle flytta typ. Så onödigt att inte göra sånt när man ändå bor där?

Karolin sa...

Helt rätt, heminredning ska vara roligt! Och fint blev det!

LisaM sa...

Inspirerande :-)