onsdag 4 december 2013

Disclaimer

Alltså, de blir ju inte vanskötta, barnen. Vi gör annat också: badar skumbad, bakar pepparkakor, Majken och jag leker med bokstäver, jag läser eeeevighetslånga kapitel i Harry Potter och fenixorden för Noa och vi diskuterar hur konstigt det är att kyrkan inte vet om att Jesus ju föddes på våren och sådär. Jag har inte helt checkat ut. Men jag är så förbannat trött, det är det. Fy vad larvigt med en sån här disclaimer, men jag behöver vara lite snäll mot mig själv just nu också.

Apropå nämnda Harry Potter-bok, gud vilken jävla DOUCHE han är i den. Detta klassiska "jag är den utvalde, det är så synd om mig"-dravlet som kommer igen hos Buffy och Frodo och säkert fler ändå. Gnöl gnöl, gnäll, gnäll, buhu buhu. Jag hatar fenixorden eftersom det bara är massa gnäll och bråk och UMBRIDGE boken igenom. Fattar inte att Ron och Hermione inte bara dumpar Harry Gnällröven Potter och skaffar bättre vänner. "Buhu, varför blev RON prefekt och inte jag, jag är ju mycket bättre!". Alltså, hade det inte varit för att Voldemort är ondare än Jimmie Åkesson hade jag lätt tipsat honom (Voldemort, inte rasse-jimmy) om var Harry är bara för att få slut på hans gnäll om jag gått på Hogwarts.

Nu gör jag ju inte det. Går på Hogwarts alltså. Har aldrig varit mer besviken över något än det.


1 kommentar:

Nelin sa...

När min stora besvikelse över att brevet aldrig kom så tänker jag på att jag ju faktiskt har barn som kan få det där brevet också, och att ens barn går på Hogwarts (eller svensk motsvarighet blir det ju) är ju nästan lika coolt som att göra det själv!