torsdag 19 december 2013

Hur mycket narcissist kan man bli egentligen?

Har blivit kallad narcissist så pass många gånger att jag inte längre kan avfärda det. Dessutom från människor som enligt egen utsaga faktiskt tycker om mig? Häromdagen pratade jag om foto med en av mina lagkamrater och jag sa att jag ibland redigerar bilder till mina reportage. "Vaddå, om dig själv?" frågade hon och när jag redde ut missförståndet så blev hon lite lättad och sa "ja, jag vet ju att du har en blogg men HUR narcissistisk kan man bli egentligen?". Och lite så är det tydligen folk ser på mig. Jaha.

Nu tänkte jag blogga lite gnälligt om det här. Typ "så illa ÄR det inte" osv. Men det kom av sig lite av att jag har ägnat den senaste halvtimmen åt att läsa tillbaka i min egen blogg och tänka "herregud vad bra jag är", så jag tror att jag skippar indignationen och tänker att narcissist ändå är bättre än fascist, nazist, rasist eller kdu:are.

Har inte tid att blogga längre, måste ta en selfie.

1 kommentar:

listoplisto sa...

Men alltså vad ska man göra då, när man är den enda som inser hur bra man är?? :-P

Skämt åsido, narcissister är vi allihopa, mer eller mindre. Jag fattar dock inte riktigt hur det kommer sig att du fått höra det så många gånger, jag har aldrig uppfattat dig som "värre" än nån annan på den fronten.