fredag 20 december 2013

Hej Cdon, jag hatar er

Och ebaysäljare och lekmer och alla andra som FUCKAR UPP MINA JULKLAPPSINKÖP! Ja, jag är ute i sen tid. Det kan bero på en hel del saker, som till exempel försök att sälja hus som tagit större delen av vår tid på sistone. Men därför tycker man ju att internetshopping är så smidigt: man klickar i och köper hem och så står det på sidan att det ska hinna levereras innan jul och allt är frid och fröjd.

Sen får man ett mail från Lekmer (trots att man beställde från cdon, men jaha) om att de har skickat ett spel. Resten av det jag beställt vad tydligen slut. Stod det någonstans? Nej. Så klart inte.

Sen får man ett mail från Cdon om att de har skickat en bok. Resten av det jag beställt var tydligen slut. Stod det någonstans? Nej. Så klart inte.

Och ebaygrejen som skulle ha kommit i onsdags är nowhere to be seen.

Alltså f you så jävla mycket. Allihop.


3 kommentarer:

ullrika sa...

Efter hur jag vet att just cdon (och lekmer, som är samma företag typ) behandlar sin personal (på lagret i Fbg) så hojtar jag gärna: HANDLA INTE HOS DEM! Å då har det ingenting med att de inte levererar i tid. Troligen är det helt enkelt så att personalen varit typ 150% för få... fifan.

Sara sa...

Jag beställde en lekspegel för en 1,5åring att roa sig med i badkaret. Beställde samma dag som var sista dagen för leverans innan jul och visst kom det i tid men: Jag fick en uppsättning My Little Pony, innehållandes två minihästar och en miljon småskrot som tillbehör.
Har inte orkar kontakta kundservice än då det säkert bara blir en massa meck med att returnera osv och då julen redan är över så behöver jag inte den spegeln längre. Så jag tänker behålla ponnysarna och sälja dem på blocket typ, den var värd typ 280kr istället för 50 som spegeln kostade så :)

Anonym sa...

Cdon kan dra dit nollorna kommer ifrån , dom stryker ordrar och har aldrig nåt man e intresserad av i lager . Undvik detta företaget till varje pris om ni vill få era varor . Jag vill bara spara er en massa problem och irritation .