onsdag 4 oktober 2017

I sista minuten

Gaaah! Höll på att missa dagens blogg. Tur att jag har blogger-appen och kan skriva nåt från sängen. Mindre tur att jag har exakt noll att faktiskt skriva om. 

Men eftersom jag är smart (eller åtminstone låtsas det) så vänder jag det till en fördel och säger att ni får ställa frågor. Om ni har några. Hur går det egentligen för mig att få adhd-medicin? Vem är min favorit i Paradise Hotel? Ja, detta är frågor jag ställer mig själv och som jag inte har svar på. Ställ hellre några andra. 

Om ni inte har några frågor så är det också ok. Jag fick iaf nåt att skriva i det här inlägget. Win! 

Nu: sova. 

7 kommentarer:

Unknown sa...

Då frågar jag vem du verkligen inte tycker om i Paradise Hotel, vad du tycker om säsongen och vilken gamla deltagare du helst hade tagit in igen (varför har de bara tagit in gamla kollar och inte tjejer?!?)

Unknown sa...

Gamla killar. Såklart.

Ellen sa...

Den där om Jenny - ja, jag undrar också varför de bara tar in gamla killar?? Jag avskyr Jeppe, han är både ful och jobbig. Obs, att man ju såklart kan vara ful och att det är okej, men i PH vill man ju ha lite ögongodis. Samir är ett as, men är ju iaf het så man bränner sig.

Tycker säsongen blir lite stel med alla gamla killar som kommer in. De har ju liksom gamla fajter och pakter med sig in = tjejerna får inte en chans att "spela spelet". Av gamla deltagare, hm... jag är ju rätt ny i PH-svängen. Det här är tredje säsongen jag ser. Jag älskade ju Jossan, men nu när Mos är ute skulle hon ju ändå inte kunna spela. För the drama hade det varit kul om de tagit in Adrian, även om jag avskyr hononm. Men jävlar vad han kunde spela.

Anonym sa...

Du som har en massa barn, hur gör ni med kompisar? Tar ni med er barn hem så barnen får leka efter skolan? Eller får de leka i skolan?

Anonym sa...

Hund och barn. Vad tror du om att skaffa hund när man har små barn? Jag skulle så gärna vilja att mina barn hade en "hund-bästa kompis" att växa upp med. Eller är det bäst att vänta tills barnen är större och kan hjälpa till lite?

Ellen sa...

Anonym 1: Alltså mina barn är ju stora nu. Majken har tur och har två kompisar på gården. Ofta springer hon ut på förmiddagen och dyker upp igen på kvällen. Noa tar med sin kompis hem typ varje dag, men de stannar på hans rum och spelar. Emmy åker oftast hem till sina kompisar. Ska hon ta hem nya vänner så vill jag gärna att hon smsar först, så att jag kan se till att hemmet ser åtminstone "Ok" ut... :D Det är skillnad nu jämfört när de var små, då var man tvungen att vara så jäkla engagerad i lekandet. Nu sköter det sig självt. Det underlättar ju att vi bor i stan och därför lätt kan ta oss runt till kompisar osv.


Anonym 2: Jag hade inte orkat. Nu går de stora barnen ut med Bibi varsin gång per dag (minst), och det hjälper massor. Om jag hade haft små barn som dessutom skulle behöva följa med ut varje gång jag skulle rasta henne? Eh nej. Det hade jag aldrig orkat. Desssutom tror jag att det sällan blir jättebra för hunden med små barn. Ljud, spring, hårdhänthet osv.

MEN! Ni kanske bor jättebra så att man kommer ut och kan rasta ett steg utanför ytterdörren. Era barn kanske är lugna, de kanske älskar att gå ut osv osv. Jag vet ju att det finns massor av småbarnsfamiljer som har hund, så uppenbarligen går det ju. Men JAG Hade inte orkat.

Anonym sa...

Känner nog så också egentligen. Var bara inne i någon rosafluffig dröm där hunden och barnen typ var bästisar. Vi får nöja oss med katterna:)