söndag 29 oktober 2017

I sista sekunden

Är det november snart? Detta med att blogga varje dag i oktober var kanske inte en jättebra idé, känner jag spontant. Vad är det för fel på instagram egentligen? Nej just det. Inget! 

Jag hoppas verkligen att ni uppskattar denna ansträngning jag gör. På onsdag är det november och då lär det dröja ett tag tills jag bloggar igen. Tydligen har jag inga åsikter längre. Inga tankar. Förutom detta: tror ni polisen tar en anmälan om vållande till kroppsskada på allvar om man anmäler nån som varit slarvig med 48-timmarsregeln vid magsjuka? Jag är villig att testa nämligen. Må sjuttiotusen hungriga björnar jaga de as som sprider magsjuka kring sig som jag sprider dålig stämning i familjen när jag har PMS. 

5 kommentarer:

Anna sa...

Jag gillar din ansträngning! Tack!

Annika sa...

Åh nej! Dina inlägg här ju varit dagens ljuspunkt på jobbet.

Martina sa...

Jag uppskattar verkligen ansträngningen och dina inlägg! Speciellt de som handlar om din adhd, är själv nydiagnosticerad och det känns som att läsa om mig själv. Alltså helt seriöst, du sätter du ord på mina tankar. Jag kämpar också för att få medicin och det är en jävla cirkus med psykvården där jag bor.
Ville egentligen bara säga att jag gillar din blogg och att du skriver så himla bra.

Unknown sa...

Anmäl! Skottpengar på dem som bjuder på magsjuka! Och jag önskar att det aldrig blir november 😉

Anonym sa...

Åh, vad jag kommer att sakna dina inlägg. Har sett fram emot varenda ett av dem. Tack!

/Annelie