söndag 5 juni 2011

Hej igen.

Det har varit lite tomt på blogginlägg här, men herregud, det har ju varit långhelg! Det innebär ju enorma mängder trädgårdsarbete och myyys deluxe. Detta jävla mys alltså. Igår när det var så underbart väder svämmade hela min facebook över av mina vänners uppdateringar om vilken underbar dag de hade. De åt solvarma jordgubbar, köpte skor, drack champagne, badade, solade, umgicks...

Själv var jag på avfallsverket och sorterade skräp.

På kvällen fick vi dock också till lite idyll, med grillad lax, rosévin och kubbspel i solnedgången. Så idylliskt var det att jag var "tvungen" att ta fram kameran för att föreviga det hela. När jag ändå stod där med kameran i handen så bestämde jag mig för att det vore "kul" att ta kort på de träd som blivit helt massakrerade av häggspinnmalen, våra så kallade spökträd. Eller visst, de är inte våra. Det ena står vid tomtgränsen och är kommunens, och det andra står i grannens kohagen. Men anyhow, jag tog kort på spökträden.

Det första kortet blev inte så illa, man verkligen ser hur hela trädet är täckt av väv:




























Det andra däremot. Inte för att kortet i sig är vidrigt, men det som jag tog kort på. Jävla systemkamera med zoom-möjligheter. Jag vill inte veta att det här står precis vid vår tomtgräns:





























Man bara: Åh vad trevligt! En miljard äckliga larver innanför väven på hela träden. Myyyys!

Inga kommentarer: