fredag 12 november 2010

Dag 2 - Min första kärlek.

Jag blev kär första gången när jag var 5 år. Han hette Pontus, vi gick på samma dagis och brukade leka pusslekar. Sen flyttade vi ifrån honom och jag fick mitt hjärta krossad, tills jag blev kär i någon annan.

Jag har varit konstant förälskad och kär i någon sedan jag var 5 år. Det är 21 år av obesvarad och besvarad kärlek. 21 år! Fatta vad mycket. Förstå vad mycket tid jag har lagt ner på att tänka på killar, på att undra om kärleken är besvarad, på att tolka minsta lilla signal. Nu tycker jag väl att "karltokig" är ett förskräckligt fult ord, men om någon kommer på en bra synonym till det så är det jag.

Min syster däremot, hon blev nog förälskad första gången på högstadiet eller liknande. Jag fattar fortfarande inte hur två så olika människor kan dela så pass mycket dna och ha samma uppväxt.

Anyhow, även ni som inte bloggar den här listan kanske vill dela med er av vem er första kärlek var? Hit the kommentarsfält nu!

6 kommentarer:

Minnia sa...

Här är mitt inlägg
http://minnia.se/index.php/2010/11/12/dag-2-min-forsta-karlek/

presens sa...

Jag var vuxen innan jag blev kär första gången. Om man inte räknar svärmande för diverse fiktiva typer.

Sofie sa...

Min första crush var i trean, han hette Martin (vilket sedan visade sig vara det absolut vanligaste namnet på killar jag gillade genom åren - hej 80-talisterna!). Jag var olyckligt "kär" i honom av och till under hela mellanstadiet, och på vår lägerskola i sexan hände det till slut: jag fick vara med på Sanning eller konka och fick som "konka" att pussa honom.

Det kändes stort. Sedan hände det inte så mycket mer, och i sjuan började jag i en ny klass med en massa andra, mycket snyggare killar. Precis som du har jag alltid varit mer eller mindre konstant förtjust i någon kille.

Anonym sa...

Det var nog i 2:an och vi var två som delade på honom, för en kompis sa att det minsann var okej att vara flera på en:-)

Ellen sa...

presens - vad lugnt det låter.

Sofie - jag var kär i samma kille från lekis till trean. Fick aldrig så mycket som en puss. Jag sörjer det än idag... ;-)

Fighter - vilken lyx! Hos oss snodde de söta tjejerna killarna och de delade INTE med sig.

Aila sa...

Blev kär första gången när jag var 14 år och han och jag blev ihop. Det varade i nån månad. Sen flyttade han och vi tappade bort varann. Nu efter 18 har vi hittar varann på FaceBook, han bor i Australien och jag är ffde i Sverige, lyckligt gift och har två barn!