söndag 7 november 2010

Dagen i bilder.

Idag har jag...

... städat hela huset för att det är så skönt att börja veckan i ett rent hem. Och ja, den blå väggen är fortfarande tom. Men inte så länge till, förhoppningsvis.


Fast egentligen ville jag...

... ligga och slappa och spela "Angry Birds" hela dagen som Vissa Andra gjorde. Å andra sidan kan han inte gå pga höstblåsor på fotsulorna, så jag antar att jag inte hade velat vara i hans skor (pun intended) ändå.

Fler bilder än så blev det inte, för mer saker än så har jag inte gjort. Eller jo, jag har ju slösurfat lite. Nyss var jag även över till grannen för att låna socker till de chokladbollar maken lovat att göra. Jag antar att jag skulle kunna ha tagit ett kort på grannen, men någonstans där går gränsen för vad jag gör för min blogg. Ledsen hörrni. Han är nämligen både snygg och trevlig. Fast inte så värst singel.

3 kommentarer:

Sofie sa...

Fint vardagsrum! Sitter just nu som på nålar och väntar på att få höra hur det går i vår budgivning (litet radhus i Gbg-trakten) och tycker det är kul med lite inspiration till hur man skulle kunna inreda. Är så oerhört trött på våra gamla Ikea-möbler som vi köpte på en studentbudget för ungefär hundra år sedan. Inget fel på Ikea dock, vårt nya möblemang (om det blir ett hus) lär väl också komma därifrån till stora delar. ;)

Ellen sa...

Åh! Hoppas att det går bra!

Vi har sjukt mycket Ikea, men har äntligen börjat luckra upp det med lite annat. Samtidigt så gillar jag Ikea, men kanske inte enbart...

:-)

Sofie sa...

Tack, vi har fortfarande inte blivit överbjudna. :D Men det här känns lite väl enkelt, så jag räknar kallt med att någon annan kommer lägga ett nytt bud snart.

Jag har nog samma attityd till Ikea som du. Gillar det, men kan ju vara kul med lite annat också. En bra mix, helt enkelt.