tisdag 16 november 2010

Dag 6 - Min dag.

Så värdelöst att på dag 6 ha en helt ointressant dag. Jag menar, jag har verkligen inte gjort någonting intressant. Jag vaknade. Jag lagade pasta med tomatsås. Jag åkte till universitetet och briljerade med min kunskap om debattartiklars retorik. Jag hämtade barn, badade barn, spelade vändtia med barn. Fick hem mitt paket med smink.

Men apropå universitet då. Fy katten vad många snygga människor det finns där. Det måste ju vara där stans snyggaste tjejer och killare samlas? Inte de smartaste, absolut inte. Det vet väl alla som har pluggat någon gång att ca 80% på varje kurs är genuint korkade. Kvar är vi övriga 20%, och jag tror att vi också i princip utgör de få procent som inte är sjukt snygga på universitetsområdet.

Sen beror det ju på lite vilken sorts människor man finner attraktiva också. Enligt maken finns de snyggaste tjejerna på musikhögskolan. Enligt mig själv finns de snyggaste killarna på hum. Humanistkillar. Går inte av för hackor.

Men nu kom vi lite fel. Min dag skulle det handla om. Men tja, den har ju inte varit så intressant som sagt. Bättre att skriva om snygga humanistkillar då.

Inga kommentarer: