lördag 20 november 2010

Surfitta. (Dag 9 - min tro)

Jag har ont. Jag har ont och jag har ett barn som jag inte klarar av just nu och smärta + trotsigt barn gör mig till en jävla bitterfötze. Så pass att min syster som är här på besök börjar snegla på tågtidtabellerna hem och maken börjar surfa på lägenhetsbyten på blocket.

Så jag kan väl passa på att blogga om min tro när jag ändå är sur och grinig. Jag tror inte på någonting. Jag tror saker, men jag tror inte på saker. Jag tror definitivt inte på attraktionskraft och att man får vad man skickar ut i universum och jag tror definitivt inte på sagofigurer som de inom religionen.

Om det finns något jag tror på så är det väl att ingen föds ond. Fast just nu så tror jag att de i min omgivning tvivlar.

2 kommentarer:

Malliga mamman sa...

Hej din lilla bitterfötze ;) ok, jag känner att världen är mer än liten ibland. En av mina favvobloggar är Onekligen. Surfade in hit därifrån och inser att du är en fd "grannemorsa". Våra barn gick på samma fina förskola! Ja, mina går där än! Visste inte om jag skulle göra mig till känna eller inte, men kunde inte låta bli! Haha-cybervärlden är inte säker någonstans. Tjipp från Söta S och Lilla A,s Malliga Mamma...

Ellen sa...

Ha ha, vad komiskt! Välkommen hit då. Hoppas att ni har det bra. :-)